mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sunucu Arıyorum ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rockcilar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 496

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar sunucu almak istiyordum ama bu sorduğum sorular çerçevesinde bilgi verirseniz memnun olurum.

1-Teslimat Süreleri Ne Kadar Zaman İçinde Veriliyor ..
2-Oyun İçi Pack,Admin Panel,Site Online Market Var mı
3-Varsa Ücretlimi Ücretsiz mi .?
4-Ticket Sistemi Site Üzerinde Varmı Varsa ÜCretlimi Ücretsiz'mi
5-Server Files Seçme Hakkı Varmı
6-Yenilikçi Site Tasarımı Secmeli Varsa Sunarak Gösterilmeli ..
7-Fiyat aralığı 40'dan başlayıp 100'tl ye kadar mümkün olabilir

Bu sorular hakkında beni iyi birr şekilde bilgilendircek şirket sahiplerine şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..

iletişim bilgilerim proflimde mevcuttur .

Son düzenleme:
İstekleriniz Aslında Basit Şeyler , Çoğu Firma Hatta Çoğu Metin2 İle Uğraşan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir. Fiyat Aralığınız Ne Olacak Onuda Konuya Eklerseniz Firma Önerebilirim.​

İstekleriniz Aslında Basit Şeyler , Çoğu Firma Hatta Çoğu Metin2 İle Uğraşan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir. Fiyat Aralığınız Ne Olacak Onuda Konuya Eklerseniz Firma Önerebilirim.​

Öyle diyorsunuz'da söylesenize artık bu devirde kim kime karşılıksız nerdeyse iyilik yapıyor ? heleki online oyun çevresinde bunun için ya mod olmus insanlarla calıscan 'ki zaten adamlar işi bilmiş'ki modluğa terfi edmişler .. ama bundan ziyade şirket arıyorum çoğu şirketler bunlar ek ücret istiyorlar .. destek yok 7/24 dedikleri hiç bir zaman doğru bir saat değildir ....

Fiyat ise : 40'dan başlayıp 100 TL civarı ..

Özel mesaj gönderdim. Pazar dahil sabah 9:30 ' da mesai başlangıcımızdır diğer gün sabah 4' te kadar aralıksız msn canlı destek ticket mail desteği ve hizmeti alabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri