Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

VPS Sunucusu Olan baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baha4345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 577

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar vps sunucu olan forumda arkadaşlar var burdan genel olarak hitap edeyim dedim bana us3 deki çarıma 5t credit lazım ben flaxları kasacağım 6 lvl yapıcam siz satacaksınız sadece flaxları vps sunucu olduğu için çok kredi geliyor size ..

Karşılığında 150 K +REP Vereceğim bu arada ilk rep'i ben vereceğim sonra flaxları satma işlemine gireceğiz..

Kabul eden arkadaş varsa özelden veya konu altından iletişime geçelim ...İyi oyunlar..

PAZARLIK YAPILABİLİR +REP DAHA FAZLA VERİLEBİLİR.

Son düzenleme:
Şu B02 ye 2t basan adam değilmiydi o :D

Us4 dede Benm nıckım CriticaLmKing :D Kenan abiyle eğlencesine nickleri benzer yapmıstık :D us3 de :D benm nıck boyle kaldı us4 de herseye en az 300 m giriyorum bastıgıma basmayın eğer ezilirsem o paranın 2-3 mislini basıyorum demedi demeyin :D:m08::m08:

Merhaba arkadaşlar vps sunucu olan forumda arkadaşlar var burdan genel olarak hitap edeyim dedim bana us3 deki çarıma 5t credit lazım ben flaxları kasacağım 6 lvl yapıcam siz satacaksınız sadece flaxları vps sunucu olduğu için çok kredi geliyor size ..

Karşılığında 150 K +REP Vereceğim bu arada ilk rep'i ben vereceğim sonra flaxları satma işlemine gireceğiz..

Kabul eden arkadaş varsa özelden veya konu altından iletişime geçelim ...İyi oyunlar..

PAZARLIK YAPILABİLİR +REP DAHA FAZLA VERİLEBİLİR.

150 K Rep Vericek Gücün Yok Kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri