Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Darkorbit'in Intiharı-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan repcieyup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yaw ben 5 yıllık dark oyuncusuyum yemin ediyorum ilk 1-2 yıl botun ne olduğunu bilmezdik sonra bunların paradan beyni sulandı oyunun içine etmeye başladılar işte ben botu o zaman gördüm sonrada oyunu bıraktım 1 kaç ay sonra yine başladım tabi bayağı yenilik olduğundan uri almak zorunda kaldım ama oyuna para yetişmiyodu ben bir şey için uri alıyorum ertesi gün başka bir şey geliyordu sonunda küfrettim çarıda sattım 1 kaç ay öncede yine başladım ama bu sefer bot kullanmaya başladım e yapacak bir şey yok geçen seferki gibi yine 100lerce tl mi yatırsaydım oyuna hem artık arkadaşın hesapladığı gibi full+full olmak için 7 bin tl gerekiyor eskiden 500 tl yatırsan oyuna serverin en güçlülerinden olurdun o yüzden benim oyuna verecek 7 bin tl em var ama o kadar parayı oyuna vereceğime gider sokaktaki peçete satan çocuğa, fakire fukaraya, engelliye flan veririm daha iyi yaw şöyle diyeyim başlarda goli elit lazerle 3k vurdumu vay bee adama bak 3k atıyor derdik vs ler 1 kaç dk sürerdi şimdi adam 30k sıkıyor "oda bir şeymi ben 300k sıkıyorum" diyenler var YANİ;

DARKTA FULL+FULL OLMAK İSTİYORSAN BOTTAN BAŞKA SEÇENEĞİN YOK!!!

Ortalık Knight'ın pazarına döndü nolacaktı kardeş bigpoint para kazanıyor bigpoint para asla vermem gider 100 liraya bot alırımda iyi hergün 10.000 kassa 1 ayda 300k kasar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri