Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Cogu Kısı Cok Uzun Zaman Oynamasına Ragmen Vega-Goli Alamıyorum Bu İşlemleri İyi Uygulayanlar Kısa Sürede Alabilecekler 
Öncelıkle Server Kayıt Yapıyoruz Kaydı Ise Bu Adresten Yapın
1)Bigboyu Satalım Ve Görevleri Teker Teker Yapalım
2)Lf3 Görevini Yaptıgımızda Phoenixe Lf3 Yerlestirip Droidleri Kasalım(Görevdende Droid Gelince 4 Droid Olur Phoenix En Hızlı Droid Kasan Gemidir 1 1.5 Saate 6 Lwl Yaparsınız)
3)Droidlerimi 6 LWL Yapıp Satalım(x2de Phoenix İle X2 Cephanesi+Roket Fırlatarak Seri Kesim Yapabılır Kolaylıkla Lwl Atlatabilirsiniz)
4)Elimize 8M Para Charles Var İse 16m Para Gecicektir(Bende Tr Serverınde 2x Verıyor Isteyenlere Yapılır
)
5)Teklıfımızı Vegaya Bastıgımızda %95 Bir İhtimal Gelmektedir
NOT
hoenix İle Yeni Droid Alıp Kasmaya Devam Ederseniz 1 Haftaya 70-80 m Yapabılır Ve Goli Alabılırsınız
//Cogu Arkadasım Ve Ben Yapıyoruz İşede Yarıyor O Yüzden Paylasmak İstedim Kötü Yorumları Kendinize Saklayınız

Öncelıkle Server Kayıt Yapıyoruz Kaydı Ise Bu Adresten Yapın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
10Mp Bigboy 3Flax Ve 3000 x2 Cephanesi İle Baslatıyor1)Bigboyu Satalım Ve Görevleri Teker Teker Yapalım
2)Lf3 Görevini Yaptıgımızda Phoenixe Lf3 Yerlestirip Droidleri Kasalım(Görevdende Droid Gelince 4 Droid Olur Phoenix En Hızlı Droid Kasan Gemidir 1 1.5 Saate 6 Lwl Yaparsınız)
3)Droidlerimi 6 LWL Yapıp Satalım(x2de Phoenix İle X2 Cephanesi+Roket Fırlatarak Seri Kesim Yapabılır Kolaylıkla Lwl Atlatabilirsiniz)
4)Elimize 8M Para Charles Var İse 16m Para Gecicektir(Bende Tr Serverınde 2x Verıyor Isteyenlere Yapılır
)5)Teklıfımızı Vegaya Bastıgımızda %95 Bir İhtimal Gelmektedir
NOT
hoenix İle Yeni Droid Alıp Kasmaya Devam Ederseniz 1 Haftaya 70-80 m Yapabılır Ve Goli Alabılırsınız//Cogu Arkadasım Ve Ben Yapıyoruz İşede Yarıyor O Yüzden Paylasmak İstedim Kötü Yorumları Kendinize Saklayınız