tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

2012 Mymetin2 paneli (PSD EKLİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByTocix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Baslıkta yazdıgım gibi jaksen uzerine yazılmıs teması mymetin2 panelıne benzeyen poanel buna bi iki ozellık bende ekledım sızler ıcın paylasıyorum

İlk once ayar yapmanız gereken yerleri soylıyım

ayarlarim159.php İlk olarak bu dosyayi not defteri ile acıyoruz sonra ctfr f yapıp arama sekmesını cıkartıyoruz altta yazdıgım satırları aratıyoruz ve gereklı ayarlamaları yapıyoruz mavi yazı ile olan yerleri degistiriniz bu islem bittikten sonra indirdiginiz dosyanın icinde "sql" klasoru olucak bu klasor ıcındeki 3 dosyayi adlarına gore navicat yukleyınız bu islemıde yaptıktan sonra indir.php dosyasini not defterini acarak packlerınızın lınklerini yapıastırın panel kullanmaya hazir panin admin panli asagıdakı gıbıdır

Not: Ayrıca ayarlarim159.php dosyasindan facelinkini ayarlarsanız serverdeki tum facebook linkleri aynı olucaktır

=================================================================================

$facelink = "https://www.facebook.com/Mtn2.PVP.Pylsm";
'cab'=>'TocixMT2');
'cab'=>'ip');
'cab'=>'sifre');
$sitehost = "ip";
$sitesifre = "sifre";
$yonetici_id = "kullanici adi yazin";
$yonetici_sifre = "kullanici sifreni yaz";

=================================================================================

Altta birkac tane foto ekledım eger site acılmassa diye

1.jpg

anel 1
2.jpg

Son düzenleme:
0 dan kodladım dıye bisi yazmadım teklıf hakkı bana ait diye yazmadım ben onu baska forumda buldum xlskk da paylasmıs olabilir facebook ekledım logo ekledım bos logo psd ekledım koydum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri