Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bakın 1.si i botum lisanslı 2ncisi sitesinden para ile captcha koduda aldım 1000 tane ama programı açıyorum oyuna giriyorum 10 dk topluyor kutu ondan sonra hiç toplamıyor bigün boyunca test ettim belki 30 dakka sonra kodu girerde kutu toplar diye 12 saat açık kaldı 70 uri topladı yani sadece 10 dakka topluyo arkadaşımda hiç sorun yok onun bilgisayarında açıtğım zaman capctha kodunu otomatik olarak giriyo eve geliyorum deniyorum olmuyor lütfen yardım edin ?
Hayır arkadasımda otomatik giriyo o kodları show codes isaretli olmadan bende otomatik girmiyo kodları show codes diyince anca otomatik elle girebiliryorum bende 24 saat basında degilim bilgisayarın tabiki yetisemem ona otomatik nasıl yapıcaz
dostum botu açarken aşağıdaki otomatical enteriymi ne ona bas (en alttaki tik koyulan şey işte) sonra 1,000lik satın aldığın asdjasdn5asd54a5s4d54d gibisinden bir şefre olacak onu botun en altındaki kısma yaz.