HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metın2 pvp actırcam oyunadımt2.com olarak fıyaatı ıcınde guzel bır fılesı olan Hayvanlardan yere para dusen bır fıles aramaktayım.Paypal hesapları bulunan kredı kartı ıslerıyle ıslerımı yapabılecegm bılısım aramaktayım.Oyunu parayı yatırdıgım zaman hemen 1 , 2 saat ıcerısınde kurup bana sunabılecek bılısımler arıyorum.Bana özel mesajla kendılerını ve yaptıgı turkmmo dakı lınk lerını özel mesajlarla bırakabılırse memnun olurum.
Son düzenleme:
Öncelikle Merhabalar Diyorum 
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .
- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .
- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .
- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .
- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com

Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .
- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .
- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .
- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .
- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com
Merhabalar,
Dell Poweredge R310 Alt Yapısı İle Size Kaliteli Bir Hizmet Garantisi Vermekteyiz.
Ayrıca Opsiyonel Server Filesimiz Aktif Olmuştur.
Detaylı Bilgi İçin; Ali@dumanhost.net ekleyin görüşelim.
DumanHost.NET,
Dell Poweredge R310 Alt Yapısı İle Size Kaliteli Bir Hizmet Garantisi Vermekteyiz.
Ayrıca Opsiyonel Server Filesimiz Aktif Olmuştur.
Detaylı Bilgi İçin; Ali@dumanhost.net ekleyin görüşelim.
DumanHost.NET,