arkadaslar ilk olarak kesinlikle ve kesinlikle alıntıdır
NOT:hacki calistirablmek icin yönetici olarak calistir demek gerekebilir
istek uzerine nasil calistigini anlatiyorum ii dinleyin sonra nasil calistiracaz demeyin
ilk olarak verdigim linkteki (asagida) dosyayi indiriyoruz.cikartiyoruz.cikartirken rar sifresi sorar.sifre www.turkmmo.com dur cikarttiktan sonra warrocku aciyoruz.1.ok e tikliyoruz.2. game start yazan bolum war.ordan baslatiyoruz.hackshield tam dolarken sag tiklayip yonetici olarak calistir dioruz hacke.sonra bekliyoruz.oyuna girdigimizde hack menusu solda cikacak.bu menu yu insert tusuyla acip kapatabiliriz . simdi anlamissinizdir umarim hacki nasil calisitracagimizi
arkadaslar sitesini wermek isterdim ama reklam olur
LİNK BUDUR :ka24: BAZI GÖREMEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR
indirme linki= Edıt // sefagenc55 | Link Kırık
bu da virus taramasi(ama siz yinede indirince tarayin)
diger hacklerden en önemli farkı bu hackle her swye girebilirsiniz(all servers bölümünü açarsanız)
RAR SİFRESİ:www.turkmmo.com 'dur ii katliamlar
arkadaslar alinti demistim ama anlatım bnm rep e gerek yok yorum yazsaniz yeter (ama +rep verirseniz devami da gelir :m08::m08::m08:
NOT:hacki calistirablmek icin yönetici olarak calistir demek gerekebilir
istek uzerine nasil calistigini anlatiyorum ii dinleyin sonra nasil calistiracaz demeyin

ilk olarak verdigim linkteki (asagida) dosyayi indiriyoruz.cikartiyoruz.cikartirken rar sifresi sorar.sifre www.turkmmo.com dur cikarttiktan sonra warrocku aciyoruz.1.ok e tikliyoruz.2. game start yazan bolum war.ordan baslatiyoruz.hackshield tam dolarken sag tiklayip yonetici olarak calistir dioruz hacke.sonra bekliyoruz.oyuna girdigimizde hack menusu solda cikacak.bu menu yu insert tusuyla acip kapatabiliriz . simdi anlamissinizdir umarim hacki nasil calisitracagimizi
arkadaslar sitesini wermek isterdim ama reklam olur

LİNK BUDUR :ka24: BAZI GÖREMEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR

indirme linki= Edıt // sefagenc55 | Link Kırık
bu da virus taramasi(ama siz yinede indirince tarayin)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
diger hacklerden en önemli farkı bu hackle her swye girebilirsiniz(all servers bölümünü açarsanız)
RAR SİFRESİ:www.turkmmo.com 'dur ii katliamlar

arkadaslar alinti demistim ama anlatım bnm rep e gerek yok yorum yazsaniz yeter (ama +rep verirseniz devami da gelir :m08::m08::m08:
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)