HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayırlı satıslar
hocam bakın çocuk bellediniz msnden iyi hoş karşıladım bir dahda cevap gelmedi ne zmaan teslim edeceksiniz mağdur ettiniz gözüm param da değil sdece pwp de halledin yeter cevap verin hocam ayıp oluyor.
ulan biz şimdi dolandırıldıkmı ? ne oluyor? bu forumda herkes yalanmı söylede primedizayn en iyi en güzel diye? ya şimdi? msnden cevap vermiyorsunuz site zaten kapalı? ne olucak şimdi? dolandırıldıkmı? kaç gündür beklioruz?
Bunadamı cvp vermiyeceksiniz?
Bunadamı cvp vermiyeceksiniz?
şimdi okudumda harbidende yapılan ayıp birsey eğer vatandaşların parasını alıpta devir etmediyseniz ve yok devir edilmiştir gibi laflarla oyalıyorsanız cidden cok ayıp...
TURKMMO YÖNETİMİ SİZDEN İSTEĞİMİZ BOYLE BİRSEY VARSA FORUM UYESİ OLARAK BU SAHISLARIN ÜYELİİĞİ HAKKINDA GEREKENİN YAPILMASINI TALEP EDİYORUM...
TURKMMO YÖNETİMİ SİZDEN İSTEĞİMİZ BOYLE BİRSEY VARSA FORUM UYESİ OLARAK BU SAHISLARIN ÜYELİİĞİ HAKKINDA GEREKENİN YAPILMASINI TALEP EDİYORUM...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)