Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Burdan bütün MMOMT2 yetkililerine sesleniyorum yeter artık aylardır ben burda sizi açık görüyorum turkmmoda mesajlarda yolladım ve birsürü konu var bug bildirimi ile ilgili açık oldugunuz zamanlarda birkaç kişiyi oyuna girip yanınıza çekseniz birtarafınıza birşeylermi olur çok uyuşuk ve üşengeç GM ler siniz aylardır bakımdan laf ediyorsunuz bakım olunca İmparatorluk kalesi ve Balıkcı barınagında bugda kalanlar ne olacak ? ve üstelik bakım hala yapılamadı bir swye reboot atmak nekadar zor olabilir anlamıyorum. ama yetkililer üşenmeyip de ulaşabildikleri bug bildirimlerine yardımda bulunursa cok daha kolayca aşabilirsiniz bu sorunu. Üşengeçliğinizle bukadar adamı bekletmek gibi bir hakkınız yok eminim birçok bugda kalan kişinin oyunu bırakması da çok uzun sürmez. Yani çoğu zaman onlinesiniz teker teker de olsa birkaç insana yardım etmelisiniz. Benden bukadar.
:ka24:
İyi Oyunlar... ( Girebiliyorsanız tabiiki )
:f15:
:ka24:
İyi Oyunlar... ( Girebiliyorsanız tabiiki )
:f15:
Son düzenleme:
Aslında orada bugta kalan hesabların sahiblerine sesleniyorum
Benim Merkürdeki 110 Lv çarımda kalmıstı balıkçı barınagında
Işınlanma yüzüğü İle I Tuşuna basım Envanteri açtım 1 sayfadadı
Oradan 1 köye ışınlandım sorun düzeldi
Denesinler bir kere
Denesinler bir kere

İyide Kardeş Oyunun İçine Hiç Giremiyoruzki Nasıl I Tuşuna basıp Envanteri açıp 1 sayfadaAslında orada bugta kalan hesabların sahiblerine sesleniyorum
Denesinler bir kere![]()
Oradan 1 köye ışınlanıp sorunu çözecez?
girecek gibi yapıp tekrar anasayfaya gidiyo...