BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Hediye Gönderim Süresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twitter07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Twitter07

Level 7
TM Üye
Konular
254
Reaksiyon Skoru
328
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
-9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1) Wolfteam kampanya hediyelerim ne zaman gelecektir?

Wolfteam kampanya hediyeleri genellikle " 21 İŞ GÜNÜ " içinde yollanacaktır, deniyor. Bunun anlamı;

21 İş Günü > 21 normal gün + 8 iş günü olmayan gün (Cumartesi-Pazar) = 29 Normal Gün

İstisna olarak, bazen hediyeler Cumartesi-Pazar günleride yollanmaktadır.

2) Kampanya hediyeleri birçok arkadaşıma geldi bana gelmedi. Bana ne zaman gelecek?

Kampanya hediyeleri sistem tarafından otomatik olarak yollanmaktadır. Yani size daha erken veya daha geç gelebilir. Kısacası, rastgele olarak dağıtılmaktadır ve belirtilen iş günü içinde gelecektir.

3) Kampanya' ya katıldınız ama hediyeleriniz gelmedi mi?

Kampanya'ya katıldığınız halde gelmediyse destek ekibine talep açacaksınız. Talepte katıldığınız karakterinizin oyuna giriş kimliğini, nickini; saat, gün ve aldığınız eşyayı yazmalısınız. Size geri dönüş yapılacaktır.

ÖNEMLİ: Bu zamana kadar Joygame ekibi hediyeleri katılan herkese göndermiştir. Geciktiğinde ise ekstra hediye vererek 1 hafta içinde göndermişlerdir. Yani adaletli bir sistemi bulunmaktadır.

4) Kampanya ne kadar süreliğine devam ediyor;

Bu sorunun cevabı ise kampanyanın DETAYLARI kısmında açıkca belirtilmiştir. Başlangıç Tarihi / Bitiş Tarihi olarak detaylı olarak yazmaktadır.

5) Kampanya' ya katıldım ama eşyayı arkadaşıma yolladım hediye kime gelir?

Kampanya hediyeleri hangi hesaptan o eşyayı satın aldıysanız o hesaba gelecektir.

Örneğin; X oyuncusu Y oyuncusuna hediye gönderdi. Kampanya hediyeleri X oyuncusuna gelecektir.

6) Kampanya ekstra hediyeleri belirli bir sınırı geçtikten sonra verilir. Ekstra hediyeleri alabilmem için ben bu sınırı geçtikten sonra mı almam gerekiyor?

Sorunun cevabı, Hayır. Siz kampanyaya katıldığınızda alan kişi sayısı artıyor. Artış miktarı sınırı geçtiği taktirde katılan herkese belirtilen ekstra eşya gelecektir.

7) Kampanya tek alımla sınırlıdır ne demek ?

Kampanya' nın tek alımla sınırlı olması, kampanya eşyasının hediyeleri sadece 1 kere gönderilecektir. Yani 2 kere aynı eşyayı aldınız size gönderilecek eşya sadece 1 tanedir. Fazladan almanız herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir.

8) Kampanya hediyeleri nereye gönderilmektedir?

Kampanya hediyeleri, Hesabınızın HEDİYE KUTUSU'na gönderilmektedir.

9) Kampanya hediyesini ne kadar süre saklayabilirim?

Hediye kutunuzdaki eşyaları 90 gün saklayabilirsiniz. 90 günü geçtiği taktirde eşyanız silinecektir.

10) Birden çok eşyadan kampanya yapıldıysa sadece birine mi katılabilirim?

Hayır, hepsine katılabilirsiniz. Farklı türdeki eşyaları aldığınızda o eşyaların kampanya hediyelerinin hepsi gelecektir.

gerçekten yararlı bir konu fakat 21 gün çok uzun ya

teşekkrler...

yararlı konu ++++++ sonsuz +++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri