lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Warez Panel Paylaşanların Dikkatine !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abdullahuysal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 979

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir çoğunuz panelleri sahibinden izin almadan warez olarak paylaşıyorsunuz fakat sizin paylaştığınız bu paneller onların ekmek kapısı.Panelleri izin alıpta paylaşmanız için size ünlü tasarımcıların iletişim adreslerini yazıcam.

MrZielsko ;

Devianart adresi :

Kişilsel web sitesi :

Mail adresi :info@zielsko.com

Skype Adresi : przemo_zielsko

Aziz Natour ;

Devianart adresi :

Kişilsel web sitesi :

Mail adresi :info@aziznatour.com

G-mail :azizgfx@gmail.com

Ownii ;

Devianart adresi :

-Turkmmoda genellikle bu kişilerin panelleri var sizinde paylaşırken onlardan izin almanızda fayda var çünkü kul hakkına giriyosunuz ve yasal suç işliyosunuz.

(bknz: http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/2013357-baska-sitenin-panelini-calip-benim-diye.html )

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir çoğunuz panelleri sahibinden izin almadan warez olarak paylaşıyorsunuz fakat sizin paylaştığınız bu paneller onların ekmek kapısı.Panelleri izin alıpta paylaşmanız için size ünlü tasarımcıların iletişim adreslerini yazıcam.

MrZielsko ;

Devianart adresi :

Kişilsel web sitesi :

Mail adresi :info@zielsko.com

Skype Adresi : przemo_zielsko

Aziz Natour ;

Devianart adresi :

Kişilsel web sitesi :

Mail adresi :info@aziznatour.com

G-mail :azizgfx@gmail.com

Ownii ;

Devianart adresi :

-Turkmmoda genellikle bu kişilerin panelleri var sizinde paylaşırken onlardan izin almanızda fayda var çünkü kul hakkına giriyosunuz ve yasal suç işliyosunuz.

(bknz: http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/2013357-baska-sitenin-panelini-calip-benim-diye.html )

Bu söyledilerini Dikkate Alacak Kadar Delikanlı olanı Göremiyorum malsef...​

Warez Panel diye birşey yoktur sadece Warez Script vardır bende doğrusu "Başkasına Ait Panel Psylasşanlarin Dikkatine"
Bu arada 9parmakd sana katılmıyorum...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri