Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

yeni kural getirilsin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vdsTurk net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O Konu Ancak Çekilişe Katılan Kişilere Sunucu Teslimatı Yapıldığı Kanıtlanırsa Kapatılır :) Ne Msn Sohbetiyle Ne de Başka Kanıtlarla İşlem Yapılmaz.

;) Sunucu vermeyi bırakın ENGELLENDİK ne artistliğimi görmüşte artist diyor sadece 6 kisi katıldı tek ben mi kazanamadım dedim :o

Kardeşim yöneticiler gerekeni yapıyor.Siz konuya savunmanızı yazdınız mı ? Siz yazarsanız savunmanızı yönetici arkadaşlar gerekeni yapar.Siz savunmanızı yapıp haklılığınızı kanıtlamış olsanız ve o konu kilitlenmemiş olsa tamam belki turkmmo.com yönetiminde sorun deriz ancak öyle bir durum yok.Siz savunmanızı yapın buton ile bildirin.Gerekni turkmmo.com yönetimi yapar. :)

Size Göre Bu Formda Herkes Yanlıs Yapıyor Herkes Hata Yapıyor.
Herkese Afacanlar Diyorsunda, Ben 30 Yasındaki Adamın Kimseye İtiraf Attıgını Görmedim Konu İle Alakam Yok.Ozaman Sizde Bizim Yaşımızdyken Afacandınız.

Vds Turk'e özel msj ile teklifimi verdim çekilise katılan 5 kisiye serverılar verilecek,verirdiğine dahil ss veya görüştürelecek(msn hepsi ekli) ve bana kullandıgı iğneleyici laflar için özür dileyecektir.Bunlar Yapılmadıgı Mühdetce konu silinmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri