- Konular
- 173
- Online süresi
- 2h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Metin2 Türk'te 70 LwL char kastım; lakin bundan sonra nerede kasacağımı bilmiyorum, 30 Günlük exp yüzüğü para yüzüğü falan var, ancak katta 0.02 exp geliyor, daha iyi nerede kasarım itemlerin okadar iyi değil.
Metin2 Türk'te 70 LwL char kastım; lakin bundan sonra nerede kasacağımı bilmiyorum, 30 Günlük exp yüzüğü para yüzüğü falan var, ancak katta 0.02 exp geliyor, daha iyi nerede kasarım itemlerin okadar iyi değil.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aleykümselam. Kolay gelsin.
70 Levelden sonra yüzüğünüz olsa bile katta kasmak mantıklı değildir. Orman son slotlar ya da Şaman varsa kızıl orman ilk slotlar uygundur. Buralarda kasamıyorum diyorsanız grupla beraber kasmayı deneyeceksiniz. İlla ki tecrübe puanınızı düşürür ama hiç kasamamaktan iyidir.
Konuyu cevaplayıp bildiriyorum. İstediğiniz cevabı alamazsanız profilime not bırakın elimden geldiğince yardımcı olurum.
Kolay gelsin.
- Konular
- 234
- Online süresi
- 36m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 1,365
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Aleykümselam. Kolay gelsin.
70 Levelden sonra yüzüğünüz olsa bile katta kasmak mantıklı değildir. Orman son slotlar ya da Şaman varsa kızıl orman ilk slotlar uygundur. Buralarda kasamıyorum diyorsanız grupla beraber kasmayı deneyeceksiniz. İlla ki tecrübe puanınızı düşürür ama hiç kasamamaktan iyidir.
Konuyu cevaplayıp bildiriyorum. İstediğiniz cevabı alamazsanız profilime not bırakın elimden geldiğince yardımcı olurum.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
- Konular
- 173
- Online süresi
- 2h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Kızılda shamansız, 3 grup kesebiliyorum, yardımın için teşekkür ederim kardeşim.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sağolun teşekürlelr.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım Normal ormanın sonunda kasabilirsin kesebiliyosan bilmiyorum kasarmı kızıl orman ağaçlar ve kökler vs. kes hele yanına şaman almanda fayda var kasılmak için 70 lv isen katta da kasılabilir ama yapacak en son şeyin olmalı
Yani önerim Orman Son Kızıl orman ağaçlar ve kökler Grup olarak zaten daha çok verim alırsın kasılmandan 3 arkadaşın yakın lvlerde 3 kişi dielimki tek 3 grupsa 3 kişi 10 grubu halledersiniz Yardımcı olduysam ne mutlu bana 
Yani önerim Orman Son Kızıl orman ağaçlar ve kökler Grup olarak zaten daha çok verim alırsın kasılmandan 3 arkadaşın yakın lvlerde 3 kişi dielimki tek 3 grupsa 3 kişi 10 grubu halledersiniz Yardımcı olduysam ne mutlu bana 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)