- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar, uzun bir zamanın ardından tekrar online oldum ve silbaştan başlamak istedim foruma. Adım Metehan, Soyadım Uğur, 15 yaşındayım ve Anadolu Lisesi'nde okuyorum.
Norvarg nedir ? MyDoom'un bilinen en büyük fonksiyonu, global internet performansını yaklaşık olarak %10 oranında yavaşlatmasıydı. Bunun yanında MyDoom'un etkili olduğu günlerde, web sayfaları da neredeyse %50 oranında daha yavaş açılabiliyordu.
26 Ocak 2004 yılında kendini gösteren ve birkaç saat içerisinde şok bir dalgayla tüm dünyaya yayılan bu worm, e-mail'leri yayılmak için bir araç olarak kullanıyordu. Norvarg ismiyle de anılan MyDoom, bu makalemizde bahsettiğimiz diğer pek çok virüsün yayılma politikasını izliyordu.
'Mail Transaction Failed' mesajını içeren hata mesajlarıyla görülen MyDoom, o yıllarda yoğun olarak kullanılan Kazaa'nın paylaşım klasörlerini de yayılmak için kullanmıştı.
Maddi olarak zararın boyutu tam olarak kestirilemeyen MyDoom'un serüvenine ise 12 Şubat 2004 tarihinde son verildi.
Norvarg nedir ? MyDoom'un bilinen en büyük fonksiyonu, global internet performansını yaklaşık olarak %10 oranında yavaşlatmasıydı. Bunun yanında MyDoom'un etkili olduğu günlerde, web sayfaları da neredeyse %50 oranında daha yavaş açılabiliyordu.
26 Ocak 2004 yılında kendini gösteren ve birkaç saat içerisinde şok bir dalgayla tüm dünyaya yayılan bu worm, e-mail'leri yayılmak için bir araç olarak kullanıyordu. Norvarg ismiyle de anılan MyDoom, bu makalemizde bahsettiğimiz diğer pek çok virüsün yayılma politikasını izliyordu.
'Mail Transaction Failed' mesajını içeren hata mesajlarıyla görülen MyDoom, o yıllarda yoğun olarak kullanılan Kazaa'nın paylaşım klasörlerini de yayılmak için kullanmıştı.
Maddi olarak zararın boyutu tam olarak kestirilemeyen MyDoom'un serüvenine ise 12 Şubat 2004 tarihinde son verildi.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 2h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Hoşgeldin ♥
- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 74
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Hoşgeldin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)