Arkadaşla bugün size 10 flax bugunu sunacağım. Elimde henüz video yok ama elimden geldiğince size bugun nasıl yapılacağını anlatacağım.
1) Dükkanı açın
2) Charles i açın ve üstte breakpoint düğmesi aktifse deaktif edin.
3) Dükkandan droit satın alma kısmını açın.
4) Charles ekranında çıkan linklerden darkorbit linkinin olduğu sekmeye sağ tıklayıp menüden Breakpoints seçeneğini aktifleştirin.
5) Yeni bir flax satın alın. Satın almayacaktır ve öyle takılacaktır. Ekranı yenilemeyin.
6) Hemen Charles'ta darkorbit linkinin olduğu sekmeye sağ tıklayıp menüden Breakpoints i deaktif edin.
7) Sonra yine darkorbit sekmesinin yanındaki artıya basarak sekmeyi genişletin ve aşağıda yanında yeşil ok işareti olan "indexInternal.es" yazısına sağ tıklayıp menüden Repeat Advanced i tıklayın. Açılan pencerede ilk satıra 300, 2. satıra 150 yazın ve OK a basın.
8) 10 - 15 saniye bekledikten sonra oyun sayfasını yenileyin ve işte size 10 flax
Not: En az ~2.000.000~ kredinizin olması ve hiç droitinizin olmaması gerekmektedir.
1) Dükkanı açın
2) Charles i açın ve üstte breakpoint düğmesi aktifse deaktif edin.
3) Dükkandan droit satın alma kısmını açın.
4) Charles ekranında çıkan linklerden darkorbit linkinin olduğu sekmeye sağ tıklayıp menüden Breakpoints seçeneğini aktifleştirin.
5) Yeni bir flax satın alın. Satın almayacaktır ve öyle takılacaktır. Ekranı yenilemeyin.
6) Hemen Charles'ta darkorbit linkinin olduğu sekmeye sağ tıklayıp menüden Breakpoints i deaktif edin.
7) Sonra yine darkorbit sekmesinin yanındaki artıya basarak sekmeyi genişletin ve aşağıda yanında yeşil ok işareti olan "indexInternal.es" yazısına sağ tıklayıp menüden Repeat Advanced i tıklayın. Açılan pencerede ilk satıra 300, 2. satıra 150 yazın ve OK a basın.
8) 10 - 15 saniye bekledikten sonra oyun sayfasını yenileyin ve işte size 10 flax
Not: En az ~2.000.000~ kredinizin olması ve hiç droitinizin olmaması gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Darkorbit İle Nerdeyse HAFTALARCA Hile Denedim Ve Buldum.GG'de Acık Buldum Fakat F5'leyince GidiyorduPaylasmak İstemedim.. Charles Programı İse Flash Oyunları Kendine Göre Editleyebiliyorsunuz...İsterseniz Paylasabilirim.
kardeşim bi konu açıyosun charles diosun Repeat Advanced diyosun eger bu bir programsa niye koymadın koyarsan virüs total ı unutma
Darkorbit İle Nerdeyse HAFTALARCA Hile Denedim Ve Buldum.GG'de Acık Buldum Fakat F5'leyince Gidiyordu
Paylasmak İstemedim.. Charles Programı İse Flash Oyunları Kendine Göre Editleyebiliyorsunuz...İsterseniz Paylasabilirim.
Paylasmak İstemedim.. Charles Programı İse Flash Oyunları Kendine Göre Editleyebiliyorsunuz...İsterseniz Paylasabilirim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)