Arkadaslar iyi forumlar.
sXe tüm sürümlerden %100 verim alan ghost h4x'i crackledik.
Kendi lisansınızı kendiniz bana özel mesaj atarak alabilirsiniz.
Lisansınızı buradan alabilirsiniz:
Not:Konuya sadece teşekkür etmenizi istiyorum.
"Gh0s7 h4x 10.0" OpenGL & Directx ve sXe icin olan en iyi ve en guncel programdır. sXe+SOCL Tum Versionlar icin yapılmış Ozel tasarım olup
Counter-Strike 1.5 & 1.6 gercekden bulunmasi nadir olan bir yazılımdır ve son eklenen
"Anti AMXX Adminmod Snapshot" Ozelliği ile Turnuvalarda Otomatik Cekilen Resimleriniz Temiz Gorunecektir...
ve Bu demek oluyorki Siz Dikkatli Oynadığınız Surece Kimse Sizi Anlayamayacaktır.!
Butun Ekran Kartlarında "OpenGL & Directx Mod" olarak Calışmaktadır!.
Ozellikler:
Simplewall, Asuswallhack, Lambert, PlayerGlow, Whitewalls, Fullbright, Nosmoke, Noflash, Crosshair,
FastAimbot, SmoothAimbot, Aimspot, Aimkey, AimFov, DrawAimFov, Aimthruwalls, Speedhack, Norecoil, Boxesp, Nameesp, Weaponesp, Distanceesp, Bunnyhop, Chasecam, Localglow, Showtime.
Özelliklerin Türkçe Açıklamaları
NOT: İstediğiniz Ozelliği menuden acıp kapatabilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri:
1. Windows XP (Sadece SP 2 & 3) & Vista, Win7 (Tum Surumler)
2. HL1 yani (CS 1.5/CS 1.6 NonSteam) Surumlerinde Calışır
sXe tüm sürümlerden %100 verim alan ghost h4x'i crackledik.
Kendi lisansınızı kendiniz bana özel mesaj atarak alabilirsiniz.
Lisansınızı buradan alabilirsiniz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:Konuya sadece teşekkür etmenizi istiyorum.
"Gh0s7 h4x 10.0" OpenGL & Directx ve sXe icin olan en iyi ve en guncel programdır. sXe+SOCL Tum Versionlar icin yapılmış Ozel tasarım olup
Counter-Strike 1.5 & 1.6 gercekden bulunmasi nadir olan bir yazılımdır ve son eklenen
"Anti AMXX Adminmod Snapshot" Ozelliği ile Turnuvalarda Otomatik Cekilen Resimleriniz Temiz Gorunecektir...
ve Bu demek oluyorki Siz Dikkatli Oynadığınız Surece Kimse Sizi Anlayamayacaktır.!
Butun Ekran Kartlarında "OpenGL & Directx Mod" olarak Calışmaktadır!.
Ozellikler:
Simplewall, Asuswallhack, Lambert, PlayerGlow, Whitewalls, Fullbright, Nosmoke, Noflash, Crosshair,
FastAimbot, SmoothAimbot, Aimspot, Aimkey, AimFov, DrawAimFov, Aimthruwalls, Speedhack, Norecoil, Boxesp, Nameesp, Weaponesp, Distanceesp, Bunnyhop, Chasecam, Localglow, Showtime.
Özelliklerin Türkçe Açıklamaları
NOT: İstediğiniz Ozelliği menuden acıp kapatabilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri:
1. Windows XP (Sadece SP 2 & 3) & Vista, Win7 (Tum Surumler)
2. HL1 yani (CS 1.5/CS 1.6 NonSteam) Surumlerinde Calışır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)