Güzel bir paylaşm Ve virüs çok fakat isteyen indirir isteyen indirmez bu konuyu sabite alabilirler ve krdşm bi kuralları oku kurallara uygunmu die bak sonra modlara söle sabitlenir ve eskiden paylaşılmamış olmalı onun dışında güzel..
Viruslerin Sebebi bu Programin bir İnjector Olmasi. bi bakin Virustotal a Ne Virus u demekte?
[inject]+ Programin Editoru Benim Paylaşilmişta Olamaz. Turkmmo Crossfire hck icin yapilmiştir.
Pekide neyse ben metroinjector kullanıyorum normal çalışıyor. Genede saol..
Soyisim neydi tanıyor olabilirim.
1.Tikladigin Gibi Hazir Bir İnjector Yapildi. Adida Turkmmo Injector.
2.Metreinjector u Herkez Sorunlu Buluyor yok calismiyor yok o bu su diye.
3.Soyisim neydi taniyor olabilirim demişsin özel mesaj olarak bunu sorsaydin cevaplardim.
1.Tikladigin Gibi Hazir Bir İnjector Yapildi. Adida Turkmmo Injector.
2.Metreinjector u Herkez Sorunlu Buluyor yok calismiyor yok o bu su diye.
3.Soyisim neydi taniyor olabilirim demişsin özel mesaj olarak bunu sorsaydin cevaplardim.
2 için cevap: Bende hata vermiyor önemli değil yani.. ve injector olduğu halde öyle virüsler yok.

3 için cevap: Anlıyorum.
2 için cevap: Bende hata vermiyor önemli değil yani.. ve injector olduğu halde öyle virüsler yok.
3 için cevap: Anlıyorum.
Herneyse Konuyu Karalamaktan Baska Birşey Yapmamaktasin. Bu injectorun Zararsiz Oldugunu Kanitlarim. KasperSky.Lab ila. isteyen kullanir. istemeyen gider baska injector kullanir bu size kalmis birseydir. bunu tartismak istemiyorum. yorumun icin tesekkurler.