mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
Hikaye Ekle

Turkmmo ınjector

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fifu2ilker2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Güzel bir paylaşm Ve virüs çok fakat isteyen indirir isteyen indirmez bu konuyu sabite alabilirler ve krdşm bi kuralları oku kurallara uygunmu die bak sonra modlara söle sabitlenir ve eskiden paylaşılmamış olmalı onun dışında güzel..

Virüs tabi her hile injektörde olabilr noramal..Bu arada Teşekkürler fifu suan injecktor güncel denedim..Ban vermiyor xtrapda yakalamıyor + rep verdim :))

Bana bu Adresi Kullandigin Viever'den Göster Ben Bu Konuyu kapaticam..

00000004947C 00000044A07C 0 1234567890ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Nedense Bende Gözükmüyor BU verdiğin??? Amaç ne Burda Karalama Kampanyasimi?

+2000 Downloand Sayisini gecti. ?
Neden Kimseden Şikayet Gelmedi?

ha Birde. Şunu Söyliyeyim. Dosyayi 1 Kişi bile indirmemişken bunlari nasil soyluyorsun Sansa Bak Bugunde Linki Yenilemiştim :D

+ birde C++ fazla kullanilmamiştir tbform olarak kodlandi bu injector :D

Konuyu Yeni Paylaşmışmış :D Program İçine İnject Edilmiş Backdoor vardır yani trojan... Bu Virüsle Bilgisayarınızdan Dosya Çekebilir Veye Web Cam'den Görüntünüzü Bile İzleyebilir...
Yaptığım Şey Karalama Kampanyası Değil Ayrıca Doğrular....

Burada Kanıt
9k9qg.jpg

Adam Burada Kendine Kurban Kasıyor Kimsenin Ruhu Duymuyor.... Yetkililerden Biri İletişime Geçsin Benle Mevzuyu AÇıklıyim Daha Ayrıntılı

Siz hangi virüs programını kullanıyosunuz hala cözemedim bende cok gördüm bilgisayarıma giren kişi hatta biri beni kameradan gördü hatta crossfire hilesinden dolayı..Ama cıkartmasınıda bildim.Suan Dünyanın en iyi Antivirüs programını kullanıyorum ve hiç bir virüs uyarısı almadım hile temiz injecktor calısıyor arkadasa +repini verdim...Arkadasa suclamalarda bulunmayın injecktör tamamen temiz olmaz..Zaten injecktor virüs gibi bişeydir içinde 1-2 tane virüs olabilir konu kilitlenmesin devam etsin injecktör suan hala calısıyor..Şimdi boş boş konusmanın alemi yok.ultura belki sen kattın o virüsü onun icine basit bisey virüsü tut oraya at al sana kanıt dersin belki sen attın fufy kardeşim injecktor calısıyor sen su bos bos yorumlara bakma virüs mirüsde yok İyi Forumlar :)

Siz hangi virüs programını kullanıyosunuz hala cözemedim bende cok gördüm bilgisayarıma giren kişi hatta biri beni kameradan gördü hatta crossfire hilesinden dolayı..Ama cıkartmasınıda bildim.Suan Dünyanın en iyi Antivirüs programını kullanıyorum ve hiç bir virüs uyarısı almadım hile temiz injecktor calısıyor arkadasa +repini verdim...Arkadasa suclamalarda bulunmayın injecktör tamamen temiz olmaz..Zaten injecktor virüs gibi bişeydir içinde 1-2 tane virüs olabilir konu kilitlenmesin devam etsin injecktör suan hala calısıyor..Şimdi boş boş konusmanın alemi yok.ultura belki sen kattın o virüsü onun icine basit bisey virüsü tut oraya at al sana kanıt dersin belki sen attın fufy kardeşim injecktor calısıyor sen su bos bos yorumlara bakma virüs mirüsde yok İyi Forumlar :)

Dünyanın En İyi Antivirüsü Dediğin Eset Felanmı ? Görmüyor... Kaspersky İse Eğer O Antiyi İki tane Fake Kodla Geçmek Çok Kolay İçine Kendim Virüs Koymuyorm Olan Virüsü Söylüyorum Ben Size.... Madem Serbest Böyle Virüslü Keylogerli Dosya Paylaşmak Paylaşayım Adam Kendine Kurban Kasıyor Ve Kimsenin Ruhu Duymuyor Neyse Amatörizim Görüyorum Burada Geçer :) Sağlıcakla Kalın Yapacak Yorumum Yoktur Daha Fazla....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri