Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bende lisanslı ibot var ama nasıl daaha iyi kasarım hiç bilmiyorum mesela sadece kutu toplayarakmı hem kutu hemde 2-8 deki StreuneR leri keserekmi yoksa sadece streuner keserekmi yada 2-2 deki streuner lodarkia keserekmi sizden taktik bekliyorum şimdiden teeşekkürlerrrr 

full hız leanovum en iyi haritada bile saatlik 2,5k-2,8k topluyor deli oluyorum ya :S
struner lordakia koysam 1,5k kasıyor ve baskın olunca daha da az aksıyor tabi
struner lordakia + kutu yaparsam 2k kasıyor ama tp az geliyor baya.
x-3 ve x-4de koyma sakın patlaması kaybettiriyor tüm uriyi.
x8 de denemedim pek.
struner lordakia koysam 1,5k kasıyor ve baskın olunca daha da az aksıyor tabi

struner lordakia + kutu yaparsam 2k kasıyor ama tp az geliyor baya.
x-3 ve x-4de koyma sakın patlaması kaybettiriyor tüm uriyi.
x8 de denemedim pek.
ben suan 2-8 deyim yeni haritanın hangar haritasında 2saat 48 dakada 4.296uri 8m para 1m tecrübe 4k şeref 8 ekstra enerji kasmış hem kutu toplayarak hemde StreuneR keserek 

Arkadaşlar bende lisanslı ibot var ama nasıl daaha iyi kasarım hiç bilmiyorum mesela sadece kutu toplayarakmı hem kutu hemde 2-8 deki StreuneR leri keserekmi yoksa sadece streuner keserekmi yada 2-2 deki streuner lodarkia keserekmi sizden taktik bekliyorum şimdiden teeşekkürlerrrr![]()
Kardeş lisanlı nasıl aldın ibot kontorle satılıyormu ? bende alıcam
benim babamda oynuyor babamın kredi kartından aldık 2mize birden
D biraz garip gelicek ama kontörle alınmıyor sanırım kredi kartınında paypala kayıtlı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla...
D biraz garip gelicek ama kontörle alınmıyor sanırım kredi kartınında paypala kayıtlı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)