Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İlk geldiniz 15 igeçik kişiydiniz 7 8 kişiyle pert ettık sizi ss ler gelır yakında genelden yalvarıyodunuz sarılar 1 köye yardım savas var dıye necatı gördüm o yazıyı pazar çarımda gördüm yalvarıyordun samuel necati![]()
olm ilk geldımızde siz 15 kisiydınız biz 4 5 kisi lan koy ss yi görelim sonra zate 15 kisi oldum köyu basınıza yıktık geldık

İlk geldiniz 15 igeçik kişiydiniz 7 8 kişiyle pert ettık sizi ss ler gelır yakında genelden yalvarıyodunuz sarılar 1 köye yardım savas var dıye necatı gördüm o yazıyı pazar çarımda gördüm yalvarıyordun samuel necati![]()
Harbi mi ? Nerenden uyduruyon o lafları :m08::m08:
İlk geldigimizde 4-5 kişiydik sizinkiler 8-9 kişi olmasına ragmen dışarı çıkamadı naber :ka19:
Yalvarmak size has bişey

Fazla söze gerek yok murat ortalıkta yok benim anlamadıgım herkes biraz mantıklı olsun bırakın cocuklugu düşünün sura traşı yapan 25 30 yasında ama cocuk ruhlu olan bir adamdan ne hayır gelir adam olun biraz adam kendinize gelin bu bi oyun murat adam ol biraz cocuklugun lüzmu yok kocum resul sende büyü artık hala cocuksun