- Konular
- 330
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,197
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1gb metin2 sunucusu almak istiyorum. Özellikler olarak:
Oyuna özel site teması. İstediğim temayı veya seçtiğim temaya yakın bi site teması kurmaları lazım. (En Önemlisi)
Mob protonun ayarlı olması lazım. Yani slotlardan düşen exp ve yanglar özenle hazırlanmış olmalı. (Önemli)
Oyunda hiç bir reklam bulunmamalı.
En az 44 seçenekli puty scripti olmalı.
Eğer ilk ay sunucuyu beğenirsem. Sonraki aylarda ram'ı yükseltmeyi + domain almayı ve toplu ödeme yapmayı planlıyorum. İlgilenen firmalar Ys no ve tanıtım konusu linkini vermesi lazım. Bu yazıyı okuyupta sadece msn yazan firmalar acizliğini göstermiş olur o kadar.
Oyuna özel site teması. İstediğim temayı veya seçtiğim temaya yakın bi site teması kurmaları lazım. (En Önemlisi)
Mob protonun ayarlı olması lazım. Yani slotlardan düşen exp ve yanglar özenle hazırlanmış olmalı. (Önemli)
Oyunda hiç bir reklam bulunmamalı.
En az 44 seçenekli puty scripti olmalı.
Eğer ilk ay sunucuyu beğenirsem. Sonraki aylarda ram'ı yükseltmeyi + domain almayı ve toplu ödeme yapmayı planlıyorum. İlgilenen firmalar Ys no ve tanıtım konusu linkini vermesi lazım. Bu yazıyı okuyupta sadece msn yazan firmalar acizliğini göstermiş olur o kadar.
- Konular
- 2,157
- Online süresi
- 19d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,536
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 384
- DevLira
- 0
Merhaba ,
Tanıtım konumuz Tanıtım konumuzda ki fiyatlar geçerli değildir msn eklerseniz fiyatlar hakkında bilgi vereceğim.
Satis@PrimeDizayn.Com
Tanıtım konumuz Tanıtım konumuzda ki fiyatlar geçerli değildir msn eklerseniz fiyatlar hakkında bilgi vereceğim.
Satis@PrimeDizayn.Com
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
prime dizayn sunucusundan almanı tercih ederim
adamlar sunucu deiştiriyo (bugün deiştirme bitiyo açılıyo yeni sunucular)
alırsan iyi olr
ben aldım şuan çoq iyi
adamlar sunucu deiştiriyo (bugün deiştirme bitiyo açılıyo yeni sunucular)
alırsan iyi olr
ben aldım şuan çoq iyi
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
destek@argehost.com
destek2@argehost.com
ekleyin görüşelim...
Konu linki...
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...76-argehostdan-kampanya-1-gb-mt2-vds-135.html
destek2@argehost.com
ekleyin görüşelim...
Konu linki...
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...76-argehostdan-kampanya-1-gb-mt2-vds-135.html