- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Ben Grafık Konusunda Çalısmak İstiyorum Ama Yapmak İstedigim Çalısmalara Nerden Başlayacagımı Bilmiyorum Yani Birsure Degisik Sey Gordum Ama Tam İstedigim Degil Benim Yapmak İstedigim Grafık Tarzı Bu;
Böyle Seyleri Nasıl Yapabilecegim Hakkında Yol Gosterebilecek Biri Varsa Özel Mesaj Yada Yorum Olarak Atsın Şimdiden Teşekkurler...
Böyle Seyleri Nasıl Yapabilecegim Hakkında Yol Gosterebilecek Biri Varsa Özel Mesaj Yada Yorum Olarak Atsın Şimdiden Teşekkurler...
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,749
- DevLira
- 0
Taşındı
- Konular
- 1,379
- Reaksiyon Skoru
- 755
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 215
- MmoLira
- -499
- DevLira
- 0
Yeni başlıyorsanız bu tür çalışmalar yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha basit şeylerden başlayın, yaratıcı olun 
İnternetten "photoshop tutorials" olarak aratırsanız ders anlatımları bulabilirsiniz.

İnternetten "photoshop tutorials" olarak aratırsanız ders anlatımları bulabilirsiniz.
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yeni başlıyorsanız bu tür çalışmalar yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha basit şeylerden başlayın, yaratıcı olun
Teşekkurler Ama Zaten İyi Kotu Bişiyler Yapıyorum Ama Bunu Geliştirp hedefime Ulaşmak İçin Hangi Yolu İzlemeliyim?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)