Adınız :tuna
Soyadınız :şahin
Yaşınız :24
Yaşadığınız Yer :nevşehir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :3Yıl
Günlük Online Süreniz :Genellikle AkşamÜstü Açık Olrm 5-gece 1 sabah 10-1 gibi yani 6 saat olur genellikle
Özellikleriniz :Nacivat Putty FileZilla AtakServer PhotoShop
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : sanalcykinqsmt2@hotmail.com
Diğer / Ek : Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri Say Say Bitmez Msnde Uygun Görürseniz Görüşürüz..
Soyadınız :şahin
Yaşınız :24
Yaşadığınız Yer :nevşehir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :3Yıl
Günlük Online Süreniz :Genellikle AkşamÜstü Açık Olrm 5-gece 1 sabah 10-1 gibi yani 6 saat olur genellikle
Özellikleriniz :Nacivat Putty FileZilla AtakServer PhotoShop
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : sanalcykinqsmt2@hotmail.com
Diğer / Ek : Yok

Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri Say Say Bitmez Msnde Uygun Görürseniz Görüşürüz..
İsim:Sedat
Soyad:Öztürk
Tecrübem VaR YakLaşık 12 VPS Sw de GM Lik Yapdım Ufak Tefek ProqRamLaR KuLLanmışLıqım oLdu Şuanda Acemi oLaRak BiLsemde ProqRamLaRı RekLam Konusunda Uzman oLaRak GöRüyoRum Kendimi..
Turkmmo da 3 Tane Hesabım VaR 2 Tanesi TM Üye 3. 193 Mesaj VaR 250 e TamamLıyacam Turkmmo da 3 Tane Konu AçabiLiRim Foremexe de 2 Tane Konu AçabiLdiqim Hesabım VaR Face de Fakee Hesabım VaR TL Yener TL Ömer TaRzında..
Günde +10 Saat Oyunda OnLine DuRabiLiRim.
iLetişim İçin
Tecrübem VaR YakLaşık 12 VPS Sw de GM Lik Yapdım Ufak Tefek ProqRamLaR KuLLanmışLıqım oLdu Şuanda Acemi oLaRak BiLsemde ProqRamLaRı RekLam Konusunda Uzman oLaRak GöRüyoRum Kendimi..
Turkmmo da 3 Tane Hesabım VaR 2 Tanesi TM Üye 3. 193 Mesaj VaR 250 e TamamLıyacam Turkmmo da 3 Tane Konu AçabiLiRim Foremexe de 2 Tane Konu AçabiLdiqim Hesabım VaR Face de Fakee Hesabım VaR TL Yener TL Ömer TaRzında..
iLetişim İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Facebook u Uyqun Gördüm Msn KuLLanmıyoRum. Eqer AnLaşıRsak Mesaj ını BekLiyoRumİsim:Sedat
iLetişim İçinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Facebook u Uyqun Gördüm Msn KuLLanmıyoRum. Eqer AnLaşıRsak Mesaj ını BekLiyoRum
Ah be kardeşim, seni userlar değil ben bile anlayamıyorum.Konuyu hiç okumamışsın sanırım..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)