mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

RedMetin 2 Yetkilisini Aryor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkan 197
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Adınız :tuna
Soyadınız :şahin
Yaşınız :24
Yaşadığınız Yer :nevşehir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :3Yıl
Günlük Online Süreniz :Genellikle AkşamÜstü Açık Olrm 5-gece 1 sabah 10-1 gibi yani 6 saat olur genellikle
Özellikleriniz :Nacivat Putty FileZilla AtakServer PhotoShop
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : sanalcykinqsmt2@hotmail.com
Diğer / Ek : Yok:)
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri Say Say Bitmez Msnde Uygun Görürseniz Görüşürüz..

İsim:Sedat
Soyad:Öztürk
Tecrübem VaR YakLaşık 12 VPS Sw de GM Lik Yapdım Ufak Tefek ProqRamLaR KuLLanmışLıqım oLdu Şuanda Acemi oLaRak BiLsemde ProqRamLaRı RekLam Konusunda Uzman oLaRak GöRüyoRum Kendimi..

Turkmmo da 3 Tane Hesabım VaR 2 Tanesi TM Üye 3. 193 Mesaj VaR 250 e TamamLıyacam Turkmmo da 3 Tane Konu AçabiLiRim Foremexe de 2 Tane Konu AçabiLdiqim Hesabım VaR Face de Fakee Hesabım VaR TL Yener TL Ömer TaRzında..

Günde +10 Saat Oyunda OnLine DuRabiLiRim.

iLetişim İçin Facebook u Uyqun Gördüm Msn KuLLanmıyoRum. Eqer AnLaşıRsak Mesaj ını BekLiyoRum

İsim:Sedat
Soyad:Öztürk
Tecrübem VaR YakLaşık 12 VPS Sw de GM Lik Yapdım Ufak Tefek ProqRamLaR KuLLanmışLıqım oLdu Şuanda Acemi oLaRak BiLsemde ProqRamLaRı RekLam Konusunda Uzman oLaRak GöRüyoRum Kendimi..

Turkmmo da 3 Tane Hesabım VaR 2 Tanesi TM Üye 3. 193 Mesaj VaR 250 e TamamLıyacam Turkmmo da 3 Tane Konu AçabiLiRim Foremexe de 2 Tane Konu AçabiLdiqim Hesabım VaR Face de Fakee Hesabım VaR TL Yener TL Ömer TaRzında..

Günde +10 Saat Oyunda OnLine DuRabiLiRim.

iLetişim İçin Facebook u Uyqun Gördüm Msn KuLLanmıyoRum. Eqer AnLaşıRsak Mesaj ını BekLiyoRum

Ah be kardeşim, seni userlar değil ben bile anlayamıyorum.Konuyu hiç okumamışsın sanırım..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri