HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
250 Level sınırı
WartimeMt2 - Orta derece Hoş bir server Bende oynuyorum oyundakı adım : mRUnDeaDCpT
mRUnDeaDCpT Pm atarsanız www.turkmmo.com dan geldim diye Para yardımı yaparım
30.04.2012 / 02.05.2012 Ye Kadar Gm 90 LWL YAPIYOR VE 90 LWL İTEMLER VERIOR KRALIYET DAHIL GİRİN COK SAGLAM SW
EDİT SATIŞI YOKTUR VE OLMAYACAKTIR / SERVER ASLA KAPANMAYACAK
Ben Oyunda Gm Flan Değilim Reklam Yaptıgım icin gm den item ucret yada herhangi bişi de almıyorum sadece Server guzel oldugu için paylasıyorum Para yardımı yapıcagım Sarı Bayrak Olun Hepmiz Eğlence Ve Vakit gecirmek icin oynayalım Msn : mrundead@dtforever.com
mRUnDeaDCpT
# - 44 Level ve 50 m baslangıc
#- Isınlanma yüzügü
# - 3 Yeni map
# - Extra defans-saldırı veren görevler
# - Karaktere gore npc cok secenekli npcler
# - Yeni 120 zırhları tam 10 adet yüksek defanslı zırhlar
# - Silah dönüsümleri(90-120-160-220)
# -Yeni Takılar (Kask-Kalkan-Kupe-Bilezik-Kolye-Ayakkabı)
# -Efsun Oranları;Hp 2k,Yarı 10,kritik-delici 10,ates-büyü-vb.15,kılıc-bıcak-vb.15,güc-cevklik-vb.12,Sersemletme 8...
# -İçgörü küresi
# - Player Yüzük: Merkette satılan Thorun yüzügü ile herhangi bi yerde depo ve itemshop acma-Karakter kilitleme sistemi
# - Kırmızı ve mavi pot bittiginde otomatik olarak oyunun 400 er tane pot vermesi
# - Skiller(Beceriler) direk p olur(Standart beceriler dahil dönüsüm,liderlik vb.)
# - Gelistirilmis Boss Puanı görevi
# - +5 Taslar npc de [+7 basılıyor]
# -Yepyeni Lonca Simgeleri Sorunsuz calısır
# -Sihirli Asa ile istedigin karaktere dönüsebilme imkanınız var
# - 25 adet yeni binek
# - Extra 30 k Exp ve extra 100k para drobu(Acık oldugunda her kesilen 3 slottan birinde 30k extra para ve 100k extra para gelir)
# - Droplar %1000 dir ve sabitdir.
# - Serviste boss puanı harcama-5.efsun(200lü) Vb. esyalarımız var.
Anasayfa
İndir : Not Full Pack indirmenizi Öneririm
WartimeMt2 - Orta derece Hoş bir server Bende oynuyorum oyundakı adım : mRUnDeaDCpT
mRUnDeaDCpT Pm atarsanız www.turkmmo.com dan geldim diye Para yardımı yaparım
30.04.2012 / 02.05.2012 Ye Kadar Gm 90 LWL YAPIYOR VE 90 LWL İTEMLER VERIOR KRALIYET DAHIL GİRİN COK SAGLAM SW
EDİT SATIŞI YOKTUR VE OLMAYACAKTIR / SERVER ASLA KAPANMAYACAK
Ben Oyunda Gm Flan Değilim Reklam Yaptıgım icin gm den item ucret yada herhangi bişi de almıyorum sadece Server guzel oldugu için paylasıyorum Para yardımı yapıcagım Sarı Bayrak Olun Hepmiz Eğlence Ve Vakit gecirmek icin oynayalım Msn : mrundead@dtforever.com
mRUnDeaDCpT
#- Isınlanma yüzügü
# - 3 Yeni map
# - Extra defans-saldırı veren görevler
# - Karaktere gore npc cok secenekli npcler
# - Yeni 120 zırhları tam 10 adet yüksek defanslı zırhlar
# - Silah dönüsümleri(90-120-160-220)
# -Yeni Takılar (Kask-Kalkan-Kupe-Bilezik-Kolye-Ayakkabı)
# -Efsun Oranları;Hp 2k,Yarı 10,kritik-delici 10,ates-büyü-vb.15,kılıc-bıcak-vb.15,güc-cevklik-vb.12,Sersemletme 8...
# -İçgörü küresi
# - Player Yüzük: Merkette satılan Thorun yüzügü ile herhangi bi yerde depo ve itemshop acma-Karakter kilitleme sistemi
# - Kırmızı ve mavi pot bittiginde otomatik olarak oyunun 400 er tane pot vermesi
# - Skiller(Beceriler) direk p olur(Standart beceriler dahil dönüsüm,liderlik vb.)
# - Gelistirilmis Boss Puanı görevi
# - +5 Taslar npc de [+7 basılıyor]
# -Yepyeni Lonca Simgeleri Sorunsuz calısır
# -Sihirli Asa ile istedigin karaktere dönüsebilme imkanınız var
# - 25 adet yeni binek
# - Extra 30 k Exp ve extra 100k para drobu(Acık oldugunda her kesilen 3 slottan birinde 30k extra para ve 100k extra para gelir)
# - Droplar %1000 dir ve sabitdir.
# - Serviste boss puanı harcama-5.efsun(200lü) Vb. esyalarımız var.
Anasayfa
İndir : Not Full Pack indirmenizi Öneririm
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)