farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Foruma ne oldu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sub Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya foruma adam akıllı 1 haftadır bakmıyorum tarayıcı açılınca açılıyordu favari oyun fln gözükmüyor arama yapılmıyor online listesi yok çok yavaş alexa da baya bi düşmüş yönetim üyelerini neredeyse yarısı başka forumlarda görev yapıyor foruma saldırı var makine yalan fln diyorlar biri bana adam akıllı söylesin şu durumu ne oluyor anlamadım .s

10 Sefer açılan konuda aynı cevabı veriyorum ki yonetime girmiş biri olarak bunu da bilmen lazım artık , Forumumuz hakkında sürekli bu tarz konular açılıyor , adminin konularına yorum atmasını biliyorsun kardeşim peki duyuruları takip edemiyormusun ? sürekli facebook sayfasından veya forum üzerinden adminimiz gerekli bilgileri , gelismeleri paylasıyor
Bkz; http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/2010403-forum-tasima-islemi-tamamlandi.html

şuan forum üzerinde çalısma mevcut forumdaki var olan problemleri çozme asamasında adminlerimiz , artk konu açmayın !!

bu konuda diğer konular gibi kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri