romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

7 Efsun Süper İlahi İçeriye Dal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre231000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

KArdesim ne kadr istiyorsun buna ???

iimiş işde ne kadr diorz :)

kardeşim sana bi tavsiye sakın yanlıs anlama silahını kötülemiyorum gayet güzel ama eger bunu savascılar ıcın yaptıysan 10 yarı 12 güc 15 savascı atak + 6-7 efsununda da savascı atak olmalıdır ama bence pek iş yapmaz bu güç olmadıgı sürece benim ilahim 10 yarı 8 güc 15 savascı + 6-7 efsunu 10 savascı atak 5 güç wardı sattım suanda adam baron yapmıs katliamtürk e gösterirse sorabilirsin bence daha güzel silahlar yapmayı dene :) ii alışverişler

iimiş işde ne kadr diorz :)
Kardeşim teklif alıyorum konuyu iyice oku yaz

kardeşim sana bi tavsiye sakın yanlıs anlama silahını kötülemiyorum gayet güzel ama eger bunu savascılar ıcın yaptıysan 10 yarı 12 güc 15 savascı atak + 6-7 efsununda da savascı atak olmalıdır ama bence pek iş yapmaz bu güç olmadıgı sürece benim ilahim 10 yarı 8 güc 15 savascı + 6-7 efsunu 10 savascı atak 5 güç wardı sattım suanda adam baron yapmıs katliamtürk e gösterirse sorabilirsin bence daha güzel silahlar yapmayı dene :) ii alışverişler

Aga ben bunu kendimce toplu yapacaktım 6v7 attığımda o efsunlar geldi benim amacım 1-1lik değildi güncell

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri