HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Saol
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Şöyle bi durum var mmomt2 yüklediğim yer "Disk D",işletim sistemini yüklediğim kısım "Disk C" sadece bu diske format atıyorum.Mmomt2 klasörlerinde herhangi bir değişiklik olmuyor.Aynı packla xp sp3 yüklediğimde sorun yok win7 64 yüklediğim zaman böyle bozuk görüntü ortaya çıkıyor.Yinede sil baştan yapmayı deneyeceğim.
Mmomt2 bulundugu bölumde daha onceden pack attıysanız ondan da yaşanabılır 64bıt gayet ıyı çalışıyor metin2 komple sılın sadece mmomt2 pack atın yönetici çalıştırı secin
32 bit yada 64 bit ile alakalı bir sorun degil bu pack ile alakalı bir sorun olsa grek
Şöyle bi durum var mmomt2 yüklediğim yer "Disk D",işletim sistemini yüklediğim kısım "Disk C" sadece bu diske format atıyorum.Mmomt2 klasörlerinde herhangi bir değişiklik olmuyor.Aynı packla xp sp3 yüklediğimde sorun yok win7 64 yüklediğim zaman böyle bozuk görüntü ortaya çıkıyor.Yinede sil baştan yapmayı deneyeceğim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)