romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admın bak la bi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan oquzcan123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oquzcan123

Level 3
TM Üye
Üye
Katılım
27 Ocak 2012
Konular
85
Mesajlar
116
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

la olum nasıl yonetıcısınız la olum 150 tl lık masrafım qıttı dıorum su IP qirişlerine felan bı bak la dun en son bu sattelere qırılen sattelerdekı IP felan bakım ilgilenın biraz la nasıl adamsınız bız bosuna mı emek verdık 2 yıl boyunca....gerekırse karsı tarafın IP ban atın hıc bır sey bılmıyorsunuz admın sen bak bu konuya yonetıcıler değil..
 
Uslubunla Bu Yazımı Görebildiğine Dua Etmen Lazım.
http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/1887785-mmomt2-uyelik-sozlesmesi-hatirlatma.html

Üyelik ve Hizmet Sözlesmesi

1-Ücretsiz Oyun:
Oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabildiği gibi, bazı yardımcı nesnelerin kullanımı belirtilen fiyatlarda ödemeler yapılarak hizmeti sağlanabilmektedir ki ödemeyi yapan kişi bunun sorumluluğunu peşin olarak üstlenecektir.
Yardımcı nesneler için kesinlikle değişim ve soyulma olaylarında iade yapılmayacaktır.
2-Geri Dönüşüm:
Kullanıcıların kendi karakterlerini geliştirmek amacı ile yaptığı ödemeler karşılıksız kalmaz, Sistem Güçlendirme / Geliştirme Çalışmalarıyla kullanıcılara hizmet kalitesi olarak geri dönecektir.
3-Engelli Hesaplar:
Kullanıcıların hesapları , Ceza sistemi'nde bulunan süreli veya süresiz kapatılma cezalarını aldıklarında oyun içinde faydalandıkları yardımcı nesnelerin kesinlikle iadeleri yapılmaz.
Oyun Yöneticileri uygun görmediği bir oyuncunun hesabını sebep belirtmeksizin kapatabilir.
4-Hesap Paylaşımı:
Kullanıcı bilgilerinin paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Hesabın veya oyun içindeki herhangi bir eşyanın, başka kişi ya da kurumlara Ücret (TL, $, EURO vs) , Oyun Parası (Yang) veya Ejder Parası (EP) karşılığında Satılması Kesinlikle yasaktır.
Hesapların takası durumunda hiçbir Oyun Yöneticisi, Moderatörü vs. sorumlu tutulamaz. Tarafların kendi aralarındaki meseledir. Sorumluluk taraflarındır.
5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.

Kayıt olan tüm kullanıcılar peşin olarak Üyelik ve Hizmet Sözleşmesini kabullenmiş sayılır.
Mmomt2 Yönetimi, Üyelik ve Hizmet Sözleşmesi'nde belirtilen maddeleri değiştirme hakkını gizli tutar.
Son zamanlarda artan hesap soyulmaları için hatırlatma ihtiyacı hissettim. Bundan önce herkese yardımcı olmaya çalıştık fakat bundan sonra tüm üyelerimizin hizmet sözleşmesinde kabul ettiği üzere hesap soyulmalarında sadece suçlu hesap bulunursa kapatılacak item iadesi yapılmayacaktır. Kayıtlı tüm oyuncularımız bu kuralları kabul etmiş sayılır, kabul etmeyenlerin oyunu oynamaması gerekir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst