HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konuda batu_14 ün bi açıklaması vardı ona eleman alımı konusu açmak yasakmı değil dediğimizde bize bizim gibi işini düzgün yapan ys belgesi olan vergisi olanın hangisinin konusunu kilitledik demişti.Bende onun üzerine konu açmıştım ve kilitlendi ve düşün ben DC Yim birde burası malesef turkmmo haksızlıkların önde geldiği bir forum kim nederse desin.Malesef konu açmak yasak ve bildiğim kadarıyla siz bayisiniz.!
batu_14 konusunu sadece adminler kilitler bölumün editoru S.Moderator oldugu için konuyu kilitleme hakkın sahib deyil
O Yüzden Bu İsyanını Adminlere Bildirebilirsin ReacuLa
Son düzenleme:
batu_14 konusunu sadece adminler kilitler bölumün editoru S.Moderator oldugu için konuyu kilitleme hakkın sahib deyil
Admine bildirdik kaç ay oldu takanmı var ? Yönetici olan kral oluyor sanki burada sonrada birşey diyince yok öle böle batu bu mesajı ve daha öncede başka yerlerdende bu konu hakkında ona iletmek istedim görünce anlar.
Evet Reacula Şuanlık Bayiyim Ki Horgörülecek Bişey Değil Bayilik Olmaz Ki Herkesde Bilir Kimim Daha İyi Hizmet Verdiğini İsyanınızı Bende Anlıyorum Forumda Ayrılcılık Diz Boyu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)