melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kutu - Nakit - Süre uzatma bugu ve Özel program.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SafakKsmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SafakKsmz

Level 5
TM Üye
Konular
115
Online süresi
2h 26m
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
131
MmoLira
97
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, xxxx? eski günlerini özledi. Sınırsız sayıda eşyayı istediğiniz kadar çoğaltabileceğiniz yada süresini uzatabileceğiniz bir bug var, ve bu bugu kolaylaştırmak için hazırlanan eğitim amaçlı program hazır.

Bugtan bahsedelim:

Hediye kutunuzdaki her hangi bir eşyaya tıklayıp "Dönüştür" butonuna bastığımızda EVET / HAYIR sorusu geldiğinde EVET butonunun üzerine basılı tutup interneti kesiyoruz ve butonu bırakıyoruz. İnterneti açmadan 6-7 saniye içinde listede seçmiş olduğunuz iteme ard arda tıklayarak buga sokabiliyoruz. Sonra interneti açıyoruz ve ekrana tonlarca "Envantere gönder" diye pencere geliyor. Olabildiğimiz kadar hızlı şekilde bu butona basıyoruz ve itemin süresini yada sayısını uzatabiliyoruz.

Bunu yapmak vakit alacağı için program hazırladım. Siyanür ile bağlantılı ve seri tıklama yapabiliyor.

ADIM 1: Oyuna girip seçeneklerden çözünürlük ayarlarını 1366 * 768 yapıyoruz. Ekran kartınız farklı olabilir, buna en yakın seçeneği seçip kaydedin.
Adım 2: Bilgisayarımızın çözünürlüğünü 1366 * 768 yapıyoruz, ekran kartınız farklı olabilir, bu da size, neyse en yakın seçeneği seçin ve kaydedin.
3.ADIM:

Hediye kutusundan ilk sıradaki eşyaya tıklayıp dönüştür diyoruz ve EVET butonun üzerine fareyle geliyoruz. Sonra klavyemizden Q Tuşuna basıyoruz. Bu tuşa bastığınızda bip sesi duyacaksınız, programın başladığı anlamına geliyor. 6 saniye boyunca interneti kesip ilk sıradaki iteme tıklayacaktır. Sonra ikinci bip sesini duyacaksınız. Buda internetin geldiğini gösterir. Bu ikinci bip sesini duyduğunuzda hazır olun; çünkü ekrana yüzlerce "Envantere gönder" penceresi gelecektir. Bu pencereleri gördüğünüz anda klavyenizden "E" tuşuna basın. Dikkat: Ne erken ne de geç kalmayın, yüzlerce pencerenin geldiğini gördüğünüz anda "E" tuşuna basmalısınız.

Bütün pencereler kapandığında fareniz 5-10 saniye kilitlenebilir, önemi yok bekleyin. Sonra envanterinize girip bakabilirsiniz, işlem tamamdır. İtem hemen gözükmeyebilir, kamp değiştirince görebilirsiniz.

Riskler: Örnek olarak bir silahı diyelim ki maksimum 100 gün yapabilme sınırınız var (oyun tarafından.) Bu program ile 100 sınırını aşarsanız item hediye kutunuzdan silinir ve buga girmez. Bu sınır kutularda 370, Güçlü kullanıcıda 400, Özel karakterlerde 2500 'dür. Hepsini bilmiyorum.

Program indirme linki:

O linki beğenmediyseniz başka link:

Programın kurulumu:
Eski siyanür ile aynı şekilde kuruluyor:

Programın kullanımı:
Programı açın, 4-5 seçenek var. Hediye kutunuzdaki eşya 1 günlük ise programdan 1 günlük seçin. Eğer hediye kutunuzdaki eşya 7 günlükse programdan 7 günü seçin. Sonra oyuna girip yukardaki adımları uygulayın.

Dip not: Konuyu açık bir şekilde hazırladım, anlaşılmayacak hiç bir şey yok. Ama anlamayacak kişiler olduğunu biliyorum. O yüzden konuyu tekrar tekrar okuyun defalarca. Bugun kapanmasına son 3 gün.

Bi siteden alıntı yaptım adı lazım değil Virüs filan varmı bilmem.

Virüs total koy hemen denicem olursa sabit.

|xßyReßeLAnGeLx|;10053902' Alıntı:
Virüs total koy hemen denicem olursa sabit.

Ben denedim , oluyor mod'um.

Çalışıyormu ?

artık calısmıor bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri