Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak Olm Demekki Neymişsiniz Tek Başınıza ' YERDEN KALKAMAYAN ' Birer '' yakamozlu '' ResuL Efendi öqrendinmi ? WS ATMAYI

Bu işLer Emmi Dayı Demege Benzemez Birazda Kendiniz Olunda Millet Size Emmi Dayı Desin Kimse Kimseden Üsdün DeyiL olm O emmi dayı dedıklerınız varya belkide ' 5 PARA ETMEZ ' İnsanlardır

Kendinizle Övünün Hep Şunu Sölemeye CaLısıyorum. Ben Sizin Gibi Emmi Dayı Demem Kendimden Bahsederim

WS İSDEDİN SONUC ORTADA UMARIM PMDEN NERDESIN FILAN DEMESIN
Kaydeye Almıyoz Kaydeye Almıyoz Yeter Geldikde Ne oldu 1 Sayı Bile Alabıldınmı 
İyi forumlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bak Olm Demekki Neymişsiniz Tek Başınıza ' YERDEN KALKAMAYAN ' Birer '' yakamozlu '' ResuL Efendi öqrendinmi ? WS ATMAYI
Bu işLer Emmi Dayı Demege Benzemez Birazda Kendiniz Olunda Millet Size Emmi Dayı Desin Kimse Kimseden Üsdün DeyiL olm O emmi dayı dedıklerınız varya belkide ' 5 PARA ETMEZ ' İnsanlardır
Kendinizle Övünün Hep Şunu Sölemeye CaLısıyorum. Ben Sizin Gibi Emmi Dayı Demem Kendimden Bahsederim
WS İSDEDİN SONUC ORTADA UMARIM PMDEN NERDESIN FILAN DEMESINKaydeye Almıyoz Kaydeye Almıyoz Yeter Geldikde Ne oldu 1 Sayı Bile Alabıldınmı
İyi forumlar
:l03:tebrikler necati olucagı bu zaten :ka19:
:l03:tebrikler necati olucagı bu zaten :ka19:
tşkrlr :ka19::ka19:
Bunlar hep böle oglum resulu ws ye cagırırsın bloklar kendi cagırır gideriz 4-0 yaparız ws den kacar bu resul varya fotolarına bile baktım daha 13 15 yas arası birşey bide oynamayı bilse bi gün sarı oldum da yazık cocugu 20 -1 kestim üzüldü kactı :d ee resul biraz büyü artık öle konusmakla atıp tutmakla olmuyor emmimis emmin adam olsun öncede yan carlardan küfür etmesin adam olun insan olun
Bunlar hep böle oglum resulu ws ye cagırırsın bloklar kendi cagırır gideriz 4-0 yaparız ws den kacar bu resul varya fotolarına bile baktım daha 13 15 yas arası birşey bide oynamayı bilse bi gün sarı oldum da yazık cocugu 20 -1 kestim üzüldü kactı :d ee resul biraz büyü artık öle konusmakla atıp tutmakla olmuyor emmimis emmin adam olsun öncede yan carlardan küfür etmesin adam olun insan olun
ibo ben hep şunu derım oyunda olsa kimse kimseden ustundeyildır ama bunlara acıyom ben o kadar dusmuslerki emmi dayi lan yazık be sizin ondan neyinız eksık sonra emmi dayi dedığınız adam miletın ölmuslerıne bile küfür edıyor gercekten yazık yazık acıyom bunlara sonra cıkarlar milete küfürbaz derler
neyse aldı alacağını resul efendi sanırsam bir daha pm atmaz ws diye