Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SonumOLdun 3'e gitti:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boncuq83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

olm maviler kendi ietmeleriyle ws atıyorlar ya sen haa koyma isine gelincede mavilerde sana çok koymustur ozelliklede dogubey sana belki 10 kere komustur ss lerde forumm da hemde kendi itemleriyle senın gibi onun bunun ,itemlerıyle deyil sığıntı olm benım bakarsan foruma anlarsın sana ne kadar koyduğunu yeğen dogubeyy :D:D
bende kendi itemlerimle vs atıyorum ama sende öyle bi korku varki vs atamıyon daha burda anca dır dır ediyon gelsene yerse vs ye

bende kendi itemlerimle vs atıyorum ama sende öyle bi korku varki vs atamıyon daha burda anca dır dır ediyon gelsene yerse vs ye

lan tüm merkür biliyorki sen briann itemleriyle ws atıyon olm o sevasıeken sen niye kraliyetle savasıyon ? o cıkınca sen niye b +9 takıyon peki tek suru sen briann itemleriyle veya bir baskasın itemleriyle ws atmiyorsan buradakilerin ayayi en sevdiğı ... sevdiğın kisinın ölmus haberı gelsın mı olm sen anca kendini kandır şeref

Son düzenleme:
şunu gercekten soyledın bu yunus yani iste eski bimly yeni hellgate

anliyacağın evliyim diyor bilmem sunu bunu diyor ama bence bunda 7 yaş aklı bile yok baksana bir carı yakamozda diyer carı mavide baska loncada bir baska carla kırmızılarda ya olm sen ne ayaksın la haygi bayrağa slm verdığın bile belli deyil lan senın yunus lan biraz kendin ol lan kendin yapmacık olma olm gerci sende haklısın esine kızına küfür edenlerın loncasındasın sana baska diyecek laf bulamıyom olm ama üzülme o küfürlerden sonra eyerki o loncadaysan seni tebrik ederım genis olmak ta bir bir meslek hayirli olsun ne diyelim sanada genis olmak yakısır :eek:

Ben Adamım diyen herkes adam olmaz necati brak kendi pisliğinde kendi boğulsun,2 yüzlü gözleme gibidir bu Yunus

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri