HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sonumoldu gel ben atam sana 3 helal yunus bunları böyle süründüürceksinz zaten anca ondan anlarlar![]()
Dur buna senn dilinden cevap vercem 'haha','yapma ya' :m08::m08:
olm sen kimsinki bni süründürecen velet abinin itemlerini kullandıgını cümle alem biliyo sen ne laga luga yapıyon sen kendi itemlerinle bana 3 mü atacan ?
gerçi şüpheliyim senin itemlern olduguna şüpheliyim :m08: 7/24 istediginiz an ws atarım diyosn eee abinde 7/24 oyunda hemen bi ws abi editleri versene
tamam burda bn yunusu tebrik ediyorm her ne kadar atamasada tebrikler zira adam bni kendi editleriyle kesti millet senn gibi sıgıntı degilki ondan bundan edit dilensn ! haha zurnaya bak hele lan velet daha öncede gördük 5 0 verdim eline daha neden bahsediyorsun ki sen burda bana laf cambazlığı yapma yol alDur buna senn dilinden cevap vercem 'haha','yapma ya' :m08::m08:
olm sen kimsinki bni süründürecen velet abinin itemlerini kullandıgını cümle alem biliyo sen ne laga luga yapıyon sen kendi itemlerinle bana 3 mü atacan ?gerçi şüpheliyim senin itemlern olduguna şüpheliyim :m08: 7/24 istediginiz an ws atarım diyosn eee abinde 7/24 oyunda hemen bi ws abi editleri versene
tamam burda bn yunusu tebrik ediyorm her ne kadar atamasada tebrikler zira adam bni kendi editleriyle kesti millet senn gibi sıgıntı degilki ondan bundan edit dilensn !

haha zurnaya bak hele lan velet daha öncede gördük 5 0 verdim eline daha neden bahsediyorsun ki sen burda bana laf cambazlığı yapma yol al![]()
Laf cambazlıgını bn degil sen ediyosn
ayrıca yol verene yol vermeliyimki önüme geçsn önüme geçtigindede iyi bi koymalıyımki durdugu yeri bilsn..Bu lafda sana yeter sanırsam yüzün varsa bidaha yorumunu atmazsn ha bn eminimki yorumun ardı arkası kesilmicek devam edecen o yüzden bi susmayı dene 
haha bende yüz varda sende varmıLaf cambazlıgını bn degil sen ediyosnayrıca yol verene yol vermeliyimki önüme geçsn önüme geçtigindede iyi bi koymalıyımki durdugu yeri bilsn..Bu lafda sana yeter sanırsam yüzün varsa bidaha yorumunu atmazsn ha bn eminimki yorumun ardı arkası kesilmicek devam edecen o yüzden bi susmayı dene
![]()
ulan laf söylediğinimi sandın ben sana çok koydum sana değil tüm mavilere çok koydum ss ler forumdada var 5 0 5 1 10 0 ne ararsan var haha veletlere bakın hele konuşmasınıda bilirlermiş 
haha bende yüz varda sende varmıulan laf söylediğinimi sandın ben sana çok koydum sana değil tüm mavilere çok koydum ss ler forumdada var 5 0 5 1 10 0 ne ararsan var haha veletlere bakın hele konuşmasınıda bilirlermiş
![]()
olm maviler kendi ietmeleriyle ws atıyorlar ya sen haa koyma isine gelincede mavilerde sana çok koymustur ozelliklede dogubey sana belki 10 kere komustur ss lerde forumm da hemde kendi itemleriyle senın gibi onun bunun ,itemlerıyle deyil sığıntı olm benım bakarsan foruma anlarsın sana ne kadar koyduğunu yeğen dogubeyy

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)