Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SonumOLdun 3'e gitti:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boncuq83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O ona 3 atıyo şu buna 3,5 atıyo arkadaş ha yatırdın ha yattın eline ne geçiyo? :D artık edit bi işe yaramıyo merkrde oynanmıyacak hale geldi!

sonumoldu gel ben atam sana 3 helal yunus bunları böyle süründüürceksinz zaten anca ondan anlarlar :)

lan siz nasıl genis sınız lan yunus öz eşine kızına küfür eden sen deyilmiydın lan sonrada foruma verende sen deyilmiydın la şimdi abi kardesmı oldunuz lan gerci sizi bilen biliyor ama olsun ginede kanıt koyan buraya bir kez daha yüzünuzu görsunler size ben artık gülüyon lan :m08::m08:

buda actığın konu lan al baksınlar

http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1854608-iste-bimilynin-gercek-yuzu.html

artık size gercekten diyecek kelime bulamıyon lan buyrun bakın siz karar verın bunlar nasıl bir kisilik siz soyleyin :eek:

şunu gercekten soyledın bu yunus yani iste eski bimly yeni hellgate

anliyacağın evliyim diyor bilmem sunu bunu diyor ama bence bunda 7 yaş aklı bile yok baksana bir carı yakamozda diyer carı mavide baska loncada bir baska carla kırmızılarda ya olm sen ne ayaksın la haygi bayrağa slm verdığın bile belli deyil lan senın yunus lan biraz kendin ol lan kendin yapmacık olma olm gerci sende haklısın esine kızına küfür edenlerın loncasındasın sana baska diyecek laf bulamıyom olm ama üzülme o küfürlerden sonra eyerki o loncadaysan seni tebrik ederım genis olmak ta bir bir meslek hayirli olsun ne diyelim sanada genis olmak yakısır :eek:

bak necati sana tek kelime dicem ve bidaha bişe demicem senin işin ortalıhı bulandırmak başka bişe deil karı gibi dedi kodu yapıyosun sen bunun oyun olduhunu unutump realle karıştırıyon biraz aklını çalıştır oyundan zevk al ve bak yoluna benim senine işim olmaz seninde benimle işin zaten olmaz biz burda eğleniyoruz gülüyoruz en aznından senin gibi lag lag yapmıyorum bak keyfine
ve bu arada bu oyun deilmi istediğim bayrakta olurum gezerim kime ne sana mı kalmış tasası sv nin muhtarı resmen :m08: neyse bak sen 2 senedir şu oyuna geldin geleli ortalıhı bulandırdın gerçekten eski savastıhımız insanlarda bile en azından konusuyorduk ne bileyim güzeldi ama sen ne zaman basladın mahalenin muhtarı gibi dedi koducuları bile geçtin inan senden gına geldi bana yeeter uğraşmak istiyorsan yanındakilerle eğlen keyfine bak savaşmak mı istiyon gelirsin çöle savaşını mı yaparsın ne yaparsan yam ama bu kadar çene nereye kadar ????????????????????????????? sen şimdi bu muhabeti Lastik gibi uzatırsın nasıl olsa senin işin bu deilmi:m08: neyse iyi forumlar bidahada yazmıcam zaten:l04:

lan siz nasıl genis sınız lan yunus öz eşine kızına küfür eden sen deyilmiydın lan sonrada foruma verende sen deyilmiydın la şimdi abi kardesmı oldunuz lan gerci sizi bilen biliyor ama olsun ginede kanıt koyan buraya bir kez daha yüzünuzu görsunler size ben artık gülüyon lan :m08::m08:

buda actığın konu lan al baksınlar

http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1854608-iste-bimilynin-gercek-yuzu.html

artık size gercekten diyecek kelime bulamıyon lan buyrun bakın siz karar verın bunlar nasıl bir kisilik siz soyleyin :eek:

:m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri