HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
haha zurnaya bak hele lan velet daha öncede gördük 5 0 verdim eline daha neden bahsediyorsun ki sen burda bana laf cambazlığı yapma yol al![]()
Laf cambazlıgını bn degil sen ediyosnayrıca yol verene yol vermeliyimki önüme geçsn önüme geçtigindede iyi bi koymalıyımki durdugu yeri bilsn..Bu lafda sana yeter sanırsam yüzün varsa bidaha yorumunu atmazsn ha bn eminimki yorumun ardı arkası kesilmicek devam edecen o yüzden bi susmayı dene
sonumoldu gel ben atam sana 3 helal yunus bunları böyle süründüürceksinz zaten anca ondan anlarlar![]()
Dur buna senn dilinden cevap vercem 'haha','yapma ya' :m08::m08:
olm sen kimsinki bni süründürecen velet abinin itemlerini kullandıgını cümle alem biliyo sen ne laga luga yapıyon sen kendi itemlerinle bana 3 mü atacan ?gerçi şüpheliyim senin itemlern olduguna şüpheliyim :m08: 7/24 istediginiz an ws atarım diyosn eee abinde 7/24 oyunda hemen bi ws abi editleri versene
tamam burda bn yunusu tebrik ediyorm her ne kadar atamasada tebrikler zira adam bni kendi editleriyle kesti millet senn gibi sıgıntı degilki ondan bundan edit dilensn !
haha 3 e gitmişim valla de :m08::m08::m08:
Atla hamle yapıp sersemletip inip asagı kesmeyi 3 mü sayıyon sen yemin ediyorm sende bi bozukluk var :m08: 3 atamadn yavru atla sersem attıgın halde 4. skilde kestin gerçi senden dogruları söylemeni beklemiyorm okadar kapasiten oldugunu düşünmüyorm
beni tanıyan tanıyo sen kendini saglama al
sen kimsnki bana 3 atacan :ka19: neyse tamam hadi kendini avut gül eglen 3 attım die birazda bizi eglendir çocuklar gibi sevin nede olsa hiç yapamayacagın bişeyi yaptn bana 3 attın
atmadnda hadi attın diyelim nede olsa yalancılarla baş çıkılamaz azcık adamlık gururn olsa ki zerresi yok 3 atmadıgın halde attım die sevinmezsn koç..
haha 3 e gitmişim valla de :m08::m08::m08:
Atla hamle yapıp sersemletip inip asagı kesmeyi 3 mü sayıyon sen yemin ediyorm sende bi bozukluk var :m08: 3 atamadn yavru atla sersem attıgın halde 4. skilde kestin gerçi senden dogruları söylemeni beklemiyorm okadar kapasiten oldugunu düşünmüyormbeni tanıyan tanıyo sen kendini saglama al
sen kimsnki bana 3 atacan :ka19: neyse tamam hadi kendini avut gül eglen 3 attım die birazda bizi eglendir çocuklar gibi sevin nede olsa hiç yapamayacagın bişeyi yaptn bana 3 attın
atmadnda hadi attın diyelim nede olsa yalancılarla baş çıkılamaz azcık adamlık gururn olsa ki zerresi yok 3 atmadıgın halde attım die sevinmezsn koç..
![]()
Bu Sözlerine Sadece gülüyorum:m08::m08::m08::m08:
insan ol ve hakaret etme
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Acizliğin lüzümu yok.haha 3 e gitmişim valla de :m08::m08::m08:
Atla hamle yapıp sersemletip inip asagı kesmeyi 3 mü sayıyon sen yemin ediyorm sende bi bozukluk var :m08: 3 atamadn yavru atla sersem attıgın halde 4. skilde kestin gerçi senden dogruları söylemeni beklemiyorm okadar kapasiten oldugunu düşünmüyormbeni tanıyan tanıyo sen kendini saglama al
![]()
şunu gercekten soyledın bu yunus yani iste eski bimly yeni hellgate
anliyacağın evliyim diyor bilmem sunu bunu diyor ama bence bunda 7 yaş aklı bile yok baksana bir carı yakamozda diyer carı mavide baska loncada bir baska carla kırmızılarda ya olm sen ne ayaksın la haygi bayrağa slm verdığın bile belli deyil lan senın yunus lan biraz kendin ol lan kendin yapmacık olma olm gerci sende haklısın esine kızına küfür edenlerın loncasındasın sana baska diyecek laf bulamıyom olm ama üzülme o küfürlerden sonra eyerki o loncadaysan seni tebrik ederım genis olmak ta bir bir meslek hayirli olsun ne diyelim sanada genis olmak yakısır
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)