HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler.
Polemık ıcerıklı konu hadı hyrlısı inş bu kapanmaz![]()
bizim haygi konularımız kapanmadıki ? buda kapanmasın tek sucumuzda mavi olmak sanırsan
bu arada güzel ss ler bende vardım galiba o savasta sanırsan 
güzel ss ler tebrikler arkadaslar :ka19:
Son düzenleme:
bende dün geceki sizi beter ettiklerimi koyum dur hele haha![]()
lan sen kimsın olm şu babasından para calıpta baska yerde sığıntı deyilmisınlan kendi babasından para calandan ne beklenmezki olm dun de görduk çölde kraliyetle savasıyordun yerden kalkmıyordun ondan sonra baskaların itemlerıyle hava atmaya calıs olm senin kendine ayit bir seyin varmı onu soyle lan demek ki senın turkun filan calınmadı iftira atıyon yada siz kendi aramızda bir oyun oynadınız adamı karalamaya calıstınız emos la oyunda evli diye işte ben hep derım olm ne yaparsanız yapaın her seyniz sonra cıkıyor meydana hani senın +9 b turkun calındı dun ustundeki kimindi olm ayıp ayıp iftira atmayin la gerci realkıns seni doktorlar bile kendi haline bırakmıslar ama şunu herkese soruyom sen iyi biri oalndın yeğen evinde olurdun o yüzden seni kaydeye alanada kzıyom ben olm iyi bir evlat baabsından para çalmaz 18 yasındayim diyon birde utan utan insan gider ayakabı boyacılığı yapar gine babasından para çalmaz lan gerci sende utanma duygusu olsa yapmazdın
not olm bak ne diyecem sen kendini fazla oyuna kaptırmısın fazla
bak o kadar kaptırmısn ki daha iki kelimeyi bir araya getıremiyon senın tek bildığın kelime haha

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)