HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, Bayilik verebilicek bir firma arıyorum oyun sunucusu, domain,hosting için geçerlidir, şartlarım altta belirttim.
-> Sunucuları Tek Tek Alırsam daha iyi olur.
-> Dedicated serverları başkasından kiralık olmaması gerekir kendisinin olmalıdır.
-> Bayisi olacağım firmanın YS Belgesi olmalıdır.
-> Bayisi olacagım şirketin Turkmmo'da bir süreliğine hosting görevlisi rankını sağlaması gerekiyor, zaten YS belge başvurusunda bulunucam.
İletişim: meram011@hotmail.com
-> Sunucuları Tek Tek Alırsam daha iyi olur.
-> Dedicated serverları başkasından kiralık olmaması gerekir kendisinin olmalıdır.
-> Bayisi olacağım firmanın YS Belgesi olmalıdır.
-> Bayisi olacagım şirketin Turkmmo'da bir süreliğine hosting görevlisi rankını sağlaması gerekiyor, zaten YS belge başvurusunda bulunucam.
İletişim: meram011@hotmail.com
Merhaba,
Öncelikle Fiber Dizayn olarak Konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz, ayrıntıları msn üzerinden yada Destek bileti göndererek bize aktarabilirsiniz.
Satış Konumuz: TIKLAYINIZ
İletişim Bilgileri :
Web : FiberDizayn.NET
Msn : info@FiberDizayn.NET
Mail : mail@FiberDizayn.NET
Telefon : 0542 498 95 84
Faaliyet Belge No : YS-2243
Öncelikle Fiber Dizayn olarak Konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz, ayrıntıları msn üzerinden yada Destek bileti göndererek bize aktarabilirsiniz.
İletişim Bilgileri :
Merhaba,
İletişim Bilgileri :
hocam msn adresinizi ekledim fakat cevap alamıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...