Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Forumada oyunada uzun süre aravermiştim.Tekrar başlamak istedim.Ibot kullanarak çok göüzel bir çar yapmak iistiyorum.Hangi server da başlayayim ? Hangi serverde daha rahat gelişirim.Lütfen cevap verin.Eicmi mars mı venüs mü. Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
iskandinavya 2 de mmolu ol. En iyi adamlar mmoda. sıralamada sonunca ancak ben tüm şirketleri denedim sakın eic olma eic ve vrudada botlardan cyaratık kesemiyorsun. Alışverişide ucuz. zaten botla yapacaksın. sadece 4irisi alışverişten al. 2aya full elit yaparsın. bot günlük 20k uri kasar en az. 2aya peti bile dizersin. 2ayda struner kestirsen 17lv olur + peti 10lv filan yaparsın kami3.
burda oynanın üstüne gel ama tıklama yandaki listeden isk2yi seç burdan kayır olunuyor bu nedenle swde az adam var çok ucuz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burda oynanın üstüne gel ama tıklama yandaki listeden isk2yi seç burdan kayır olunuyor bu nedenle swde az adam var çok ucuz
Moderatör tarafında düzenlendi:
İskandinavya - Çek cumhuriyeti gibi serverler boştur daha rahat gelişebilirsin fakat ben Türk serverinde oynamak istiyorum dersen Tr5 i tavsiye ederim orası daha boş ve rahat 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)