Arkadaşlar Öncelikle Selamlar,
Benim oynadığım bir pvp var ancak artırma kağıdı ve efsun nesnesi kodu değiştirilmiş normali(71084 ve 71085)di.
Ben bu değiştirilen efsun nesnesi ver artırma kağıdının kodlarının nasıl bulabilirim.
Navicat hariç locale_tr veya root veya hangisinde ise nasıl bulabileceğimi söyleyebilir misiniz?
Şimdi Bunları ne yapcaksınız diye soracaksınız:
Çok oynanan bir pvp server var ben bu sw için yeni bir efsun botu kodluyorum,ancak efsun nesnelerinin kodlarını bi türlü bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Benim oynadığım bir pvp var ancak artırma kağıdı ve efsun nesnesi kodu değiştirilmiş normali(71084 ve 71085)di.
Ben bu değiştirilen efsun nesnesi ver artırma kağıdının kodlarının nasıl bulabilirim.
Navicat hariç locale_tr veya root veya hangisinde ise nasıl bulabileceğimi söyleyebilir misiniz?
Şimdi Bunları ne yapcaksınız diye soracaksınız:
Çok oynanan bir pvp server var ben bu sw için yeni bir efsun botu kodluyorum,ancak efsun nesnelerinin kodlarını bi türlü bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım 2012 güncel efsun botu var biraz değişik tekli bir bot onun ile girince o otomatikmen efsun kodunu biliyor sen onları girersin sonra diğer botu inject edip kodu girersin ve bot aktif olur.İnşallah yardımcı olmuşumdur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)