quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İşte Raelkings SereF Hamza Küfür :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hey yavrum hey bak kocum sana o gün dedim sana kac defa söledim hadi konusalım yok seref o bozma kızın yanına kactı demekki adam degilsiniz ki dogrulardan kacıyonuz hadi kocum adam olunda dürüst olunda kendinize bakın tm samet bi korkak murat bi korkak ancak yan cardan küfür liseli ergen sürüsü işte
ağzını topla lan kim kaçmış ulan velet benim peşimde geziyordun ozamn sen ben vedt konuşrkn bile söledklerinn hpsi yalan dolanla anlatıyodun bana yok böyle şöyle diye karşında çocuk yok tosuncuk kimi kandrmaya çalıştığına iyice bak sonra bu ufacık yalanlarına decam et :)

HEHEHE LA OGLUM KAPTIRSIN KENDİNİ O ANCAK ONDAN ADAM OLMAZ BÜYÜMEMİS BİR COCUK DAHA O NAPSIN YAKINDA SURA KIYAFETLRİ DİKTİRİR B TURKO GİYER REALDE hehe :D NAPSIN ARKADAŞ COCUK GİBİ BÜYÜYEMEMİS DAHA HEHE BÜYÜYN OGLUM ARTIK BİRAZ ANAYA BACIYA KÜFÜR ETMEKLE YÜRÜMEZ BU İŞLER ADAM OLUN ADAM
anaya bacıya küfür etmeyi bilirmişiz peh ulan biz senmiyiz ki dingil şu senn yorumlarını sürekli beğenn cocukta maşallh millette ana bacı koymuyor ona de önce sen :) bak buda bu yanndaki velet neconn ettikleri işte ss de görüldüğü gibi çirkin iftira ve ağıza alınmadık küfürler Lykia loncasından şu kartal06 da DoguBeyy küfür etmeyenlere bakın hele düm düz giriyolar :)

anaya bacıya küfür etmeyi bilirmişiz peh ulan biz senmiyiz ki dingil şu senn yorumlarını sürekli beğenn cocukta maşallh millette ana bacı koymuyor ona de önce sen :) bak buda bu yanndaki velet neconn ettikleri işte ss de görüldüğü gibi çirkin iftira ve ağıza alınmadık küfürler Lykia loncasından şu kartal06 da DoguBeyy küfür etmeyenlere bakın hele düm düz giriyolar :)

olm bu carda kesın senındır dogubeyy bilen bilir kanıtla onun olduğuna sonra cık buralara yada briann emminındır o küüfr eder sen ss alırsın sonra su bu dersın olm benım sen isine bak herkes bilir dogubeyy yapmacık sığıntı iyi biri olandında evinde kalaydın babasından para calıpta evinden kovulandan hersey beklenır ergen realkıns :D:D

olm bu carda kesın senındır dogubeyy bilen bilir kanıtla onun olduğuna sonra cık buralara yada briann emminındır o küüfr eder sen ss alırsın sonra su bu dersın olm benım sen isine bak herkes bilir dogubeyy yapmacık sığıntı iyi biri olandında evinde kalaydın babasından para calıpta evinden kovulandan hersey beklenır ergen realkıns :D:D
herkes bilir doğru seni ulan velet senn ne oldğunu herkes biliyor doğru hırısızn küfürbazın önde gidenisn burda bana atar yapma bu arada iftiralarınada devam ediyon ben senmiym çalıcak lan velet sen oyunda miletn emeğini çal sonra gel burda bana atar yap nerde lan samuelle çaldğın 6 set

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri