HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EDİTLER BUNLARDIR
Ayriyeten Edit gun ısıgı çeviklikli güzel olan
Edit zehir ortlu becli güçlü olan
Ariyeten bunlarda satılır
Uploaded with
SATIŞ KONUSUNA GELİNCE KONTORLE SATIŞ YAPACAGIM ÇÜNKÜ METİN2 TR OYNUYORUM GÜVENMEYEN ARKADAŞLAR OLABİLİR AMA BENİ BİLEN BİLİR KESİNLİKLE HİÇ Bİ SIKINTI ÇIKMAZ
Edit fiyatları gayet uygundur itemine göre değişebilir asagıya mesaj atabilir yada özel mesaj olarak bana ulaşabilr siniz.
AYRICA VENÜS SERVERİNDE
CreaaTiwee isimli 110 lwl sura çarımıda satıyorum içinde 1 adet kraliyet vardır sicili temiz dir
AlwayfasT isimli 95 lwl ninjamıda satıyorum 1 adet kraliyet var içinde sersemletmeli olandan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ayriyeten Edit gun ısıgı çeviklikli güzel olan
Edit zehir ortlu becli güçlü olan
Ariyeten bunlarda satılır
Uploaded with
SATIŞ KONUSUNA GELİNCE KONTORLE SATIŞ YAPACAGIM ÇÜNKÜ METİN2 TR OYNUYORUM GÜVENMEYEN ARKADAŞLAR OLABİLİR AMA BENİ BİLEN BİLİR KESİNLİKLE HİÇ Bİ SIKINTI ÇIKMAZ
Edit fiyatları gayet uygundur itemine göre değişebilir asagıya mesaj atabilir yada özel mesaj olarak bana ulaşabilr siniz.
AYRICA VENÜS SERVERİNDE
CreaaTiwee isimli 110 lwl sura çarımıda satıyorum içinde 1 adet kraliyet vardır sicili temiz dir
AlwayfasT isimli 95 lwl ninjamıda satıyorum 1 adet kraliyet var içinde sersemletmeli olandan