Beşiktaş'ın Adını Ağzına Alman Bile Hata.Şerefli Bir Takımız Sizin Gibi Şike Yapmıyoruz , Beşiktaş'ın Adını Ağzına Alırken 2 Kere Düşün !
Top'un İçeri Girdiği Pozisyonda Simao Yardımcı Hakemin Önünde Duruyor Yardımcı Hakemin Görmesi İmkansız.
Rüştü Kalkarken Topu İçeriye Alıyor , Hakem O An Arkasını Dönmüş Gidiyor Nereden Görsün.
90+8 Pozisyonunda İse 3-4 Dakika Sakatlıklar Oldu !
Haftaya Bu Şike Fenerbahçe Karşısındada Yapılacak.( Fenerbahçe'ye Başarılar Diliyorum )
crazyalkan Millete Polemik Yaratma Diyeceğine Sen Yaratma.Konu Açma Sebebin Polemik Yaratmak.Montajlı , Yanlış Fotoları Koyup Milletin Aklına Girmeye Çalışıyorsun.( Sizin İçin Bu Kadar Yazı Değmez Ama Neyse)
Hadi kardeşim yarat zararlı ben mi çıkcam sen mi çıkcaksın ?
Değmezse yazma konuyu daha fazla kirletmemiş olursun.
Bu Sefer Aziz Yıldırım Ve FB Taraftarı Sizin Yanınızda Değil.
Hiç Bir Yenilme Durumu Bile Olsa Oyuncu Takıma Küfür Edilmez Aşağılanmaz.
:ka19:
Oldu kardesim, besiktasin adini agzimiza alinca 5 ayetel kürsü 4 felak 4 nas 3 kevser 2 ihlas suresı okuyalım ıstersen?
Oyunda 4 tane hakem var, sımao bırının onunde durdu dıyelım 3'udemı bırsey gormez?
Hakem arkasını donmus dıger 3 hakem ne yapıyor?
Antep macında 3-4 sakatlık oldu dıye +6'mı verılmesı lazım? Dıyarbakırspor-Karsıyaka macını arastırınız.
Galatasarayın hakkını yemeyın, sızı ıkı mac yenıyorsa. Buda sızın zorunuza gıdıyorsa agzınıza sakız olan 'Sıke'yı ortaya atmayın.
:m08: :m08:
Keşke Tarafsız Göz İle Seyretseydiniz !
1)1.Gol %100 Ofsayttır.Yayıncı Kuruluş'da Belirtti 34 Cm Ofsayt Var.
2)Eboue , Engin , Melo Ve Sahadaki 12.Gs'li Hüseyin Gökçek Taraftarı Tahrik Etti.
3)Hakemin Faullerimizi Ve Kornerlerimizi Vermediğini Gördük.
4)Penaltımız Verilmedi.
5)Quaresma'yı Ernst'i Ve Diğerlerini Tahrik Eden Hakem Ve Gs'li Oyunculardır.
6)Ofsayt'tan Gol Yiyene Kadar Maç Ortada Geçiyordu.
7)Ayrıca Hakem Daha Ağır Küfürleri Hakediyordu.
8)Ofsayt'tan Gol Atıp Köpek Sevinci Yapanda melodur.
9) crazyalkan'ın Konuya Attığı Fotoğrafların Üstünde Oynanmıştır.Lig Tv'nin Resmi Sitesinden Gerçek Ofsayt Fotoğraflarına Bakabilirsiniz.
10)Şikenin Kanıtı Aranıyorsa Bu Maça Bakılmalı.Aziz Yıldırımın Neler Düşündüğünü Neden Galatasaray'ı Suçladığını Şimdi Çok İyi Anlıyordum.( Ayrıca AnkaraGücü Maçını Unutmadık )
Diyeceğim Şu Şikeciler Dışarıda.
( Biliyorum , Büyük İhtimal Bu Yazım Silinicek Veya Doğruyu Söylediğim İçin Banlanacağım )
Önce şunu söyleyeyim sen bunları yazdın diye seni banlayacak değiliz

Eğer sen bu pozisyona ofsayt diyorsan senin gözünden şüphe duyarım

Hüseyin Göçek,ve GS'liler taraftarı tahrik etti demişsin ne yapmışlarda taraftarınız tahrik olmuş ? Hayır çekemiyorlarsa anten verelim
Penaltımız verilmedi yazmışsın bunun videosunu bana at birde ben izleyeyim.Önce şunu söyleyeyim sen bunları yazdın diye seni banlayacak değiliz
![]()
Eğer sen bu pozisyona ofsayt diyorsan senin gözünden şüphe duyarım
Hüseyin Göçek,ve GS'liler taraftarı tahrik etti demişsin ne yapmışlarda taraftarınız tahrik olmuş ? Hayır çekemiyorlarsa anten verelimPenaltımız verilmedi yazmışsın bunun videosunu bana at birde ben izleyeyim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buradan Ofsayt Pozisyonunun Gerçek Haline Bakabilirsiniz.Ofsayt Olduğu Lig Tv , Ntv Spor , Fotomaç , Sabah ve Diğer Bütün Gazeteler Ve Televizyon Kanallarında Söylendi Zaten.Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçında, Galatasaray'ın attığı ilk golün ofsayt olup olmadığı konusundaki tartışmalara yayıncı kuruluş Lig TV açıklık getirdi.
Lig TV'nin yaptığı Piero aletiyle yaptığı özel ölçümde, maçın 26. dakikada atılan ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golde, sağ kanattan yapılan ortada Elmander'in kafa vuruşu sırasında, Melo'nun Beşiktaşlı futbolcuların 34 cm arkasında olduğu, bu nedenle pozisyonun ofsayt olduğu tespit edildi.
Öte yandan Lig TV'de yapılan açıklamada, golde ofsayt bayrağı kaldırmayan yardımcı hakem Baki Tuncay Akkın'ın, maçtan sonra naklen yayın aracına giderek pozisyonu izlediği bildirildi.
Son düzenleme:
konu kapanmıstır. yoksa bazılarının kalbini bazılarının kafasını kırmak zorunda kalıcam 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)