Merhaba Arkadaşlar, Metin2 Pvp Serverların En Büyük İhtiyacı, Adminlerin Yüklerini Azaltacak ve Üyelerinize Tam Kapasiteli Hizmet Verebilmek İçin İşte Süper Bir Yazılım.
Kullanıcı Ekranı :
Yönetim Paneli :
Örnek Görüntüler Bu Şekildedir.
Sitenin Bir Örneğini İncelemek İsteye Arkadaşlar,
Yazılım Tüm Server Sahiplerine Hitap Eder Şekilde Yapılmıştır.
5 Server Aynı Anda Bu Panelden İşletebilirsiniz. (Daha Fazla Server Sahibiyseniz Yazılımı Dilediğiniz Sayıya Çıkartırız.)
1 VIP Server Ekleyebilme (Girişi Ücretli Serverlar İçin)
Mobil Ödeme ve Banka Havalesi Modülleri Eklidir. Siz Sistem Başında Olmasanız Bile Sisteminiz Sizin Yerinize Ödeme Kabul Eder
Char Sıralamaları, Lonca Sıralamaları, Banlılar Listesi, Forum Bağlama Sistemi, Kullanıcı Banlama ve Otomatik Açma (Süre Atayarak Süresi Dolduğunda Kendiliğinden Banı Kaldırır.)
Duyuru Haber ve Galeri Sistemleri
Facebook Eklentisi
Nesne Market Sistemi (4 Çeşit 1x 2x 3x 4x) Dilediğinizi Aktif veya Pasif Yapabilirsiniz.
Ticket ve Destek Sistemi
Tema Renk Değişiklik Sistemi (6 Renk)
Yönetim Panelinden Kullanıcı Takip Sistemi (Kim Hangi Sayfada) (Yüklediği Epler) (Aldığı Itemler) (Banlanma Geçmişi) (Server Ayarları) (Sistem Ayarları) (Fiyatlandırma İşlemleri) (Raporlamalar) (Cron İşlemleri) ve 40'dan Fazla Ek Modül, Herşey Bu Panelle
Yazılıma Sahip Olmak İstiyorsanız
Kullanıcı Ekranı :
Yönetim Paneli :
Örnek Görüntüler Bu Şekildedir.
Sitenin Bir Örneğini İncelemek İsteye Arkadaşlar,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden inceleyebilirler.Yazılım Tüm Server Sahiplerine Hitap Eder Şekilde Yapılmıştır.
5 Server Aynı Anda Bu Panelden İşletebilirsiniz. (Daha Fazla Server Sahibiyseniz Yazılımı Dilediğiniz Sayıya Çıkartırız.)
1 VIP Server Ekleyebilme (Girişi Ücretli Serverlar İçin)
Mobil Ödeme ve Banka Havalesi Modülleri Eklidir. Siz Sistem Başında Olmasanız Bile Sisteminiz Sizin Yerinize Ödeme Kabul Eder

Char Sıralamaları, Lonca Sıralamaları, Banlılar Listesi, Forum Bağlama Sistemi, Kullanıcı Banlama ve Otomatik Açma (Süre Atayarak Süresi Dolduğunda Kendiliğinden Banı Kaldırır.)
Duyuru Haber ve Galeri Sistemleri
Facebook Eklentisi
Nesne Market Sistemi (4 Çeşit 1x 2x 3x 4x) Dilediğinizi Aktif veya Pasif Yapabilirsiniz.
Ticket ve Destek Sistemi
Tema Renk Değişiklik Sistemi (6 Renk)
Yönetim Panelinden Kullanıcı Takip Sistemi (Kim Hangi Sayfada) (Yüklediği Epler) (Aldığı Itemler) (Banlanma Geçmişi) (Server Ayarları) (Sistem Ayarları) (Fiyatlandırma İşlemleri) (Raporlamalar) (Cron İşlemleri) ve 40'dan Fazla Ek Modül, Herşey Bu Panelle

Yazılıma Sahip Olmak İstiyorsanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresimizden veya Mesai Saatleri İçerisinde 0212 530 22 31 Numaralı Hattımızdan İletişime Geçebilirsiniz.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)