Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Trabzon 16 puana şampiyon!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarına 28 puanla lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde başlayacak olan Trabzonspor'un ilk hedefi, 6 puan önündeki Fenerbahçe'yi geçerek Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Zira Cimbom ile 11 puan gibi yüksek bir farkı 6 maçta kapatmak kolay değil. Ancak bordo-mavililerin şampiyonluk şansı yok da değil.

Fotomaç olarak, Fırtına'nın nasıl şampiyon olabileceğini hesapladık. Ve Süper Final'de 5 galibiyet, 1 beraberliğin mutlu sonu getirebileceği ortaya çıktı. Tek şart; diğer maçların da bordo-mavili takıma yarayacak şekilde bitmesi. İşte şampiyonluk formülü: Fırtına ilk 5 maçını kazanacak. Diğer karşılaşmalarda ilk hafta Beşiktaş, Galatasaray'ı devirecek. Sonraki 4 haftada ise diğer tüm derbiler berabere bitecek. Bu takdirde son haftaya Trabzon 43 puanla, Galatasaray'ın 2 puan önünde lider giriyor. Son maçta Beşiktaş'ı İnönü'de yenerse zaten şampiyon. Cimbom, Fenerbahçe'ye takılırsa, 1 puan da yetiyor.

'FENERBAHÇE'YE KISMETİM AÇIK'
Hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye karşı formasını giyeceğini söyledi. İki sezon önce Kadıköy'de sarı-lacivertlileri şampiyonluktan eden golü atan, bu sezon ise Avni Aker'deki maçta rakiplerini boş geçmeyen yıldız, "Fenerbahçe'ye gol konusunda kısmetim açık. Ligin 2. yarısındaki üç derbide de gol attım. Pazar günü de atmak istiyorum" dedi.

'ALEX-SOW-STOCH'A BEDEL'
Bu sezon ligde normal sezonda 32 gol atan Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin üç golcüsü Alex (14), Miroslav Stoch (10) ve Moussa Sow'un (6) toplamından 2 gol fazla kaydetti. Sarı-lacivertli takımın üç yıldızı toplamda ancak 30 kez fileleri havalandırdı. Burak, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin üç silahşoruna karşı, takımının başarısı için mücadele edecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri