Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bugün mek alcam güzel bi mek llbosscharll dan
itemleri koydum kutsal turko fln güzel itemler kabule bastı bende kabule bastım
itemelr gitti mek gelmedi adam hileciymiş meğer herkezin itemini çalıyor
9 ay dan beri oyun oynyuorum burda itemler gitti şimdi o kadar emek gitti admin şu loglara gir bak alla h rızası için şu adama ıp ban atın okadr emek gitti !
itemleri koydum kutsal turko fln güzel itemler kabule bastı bende kabule bastım
itemelr gitti mek gelmedi adam hileciymiş meğer herkezin itemini çalıyor
9 ay dan beri oyun oynyuorum burda itemler gitti şimdi o kadar emek gitti admin şu loglara gir bak alla h rızası için şu adama ıp ban atın okadr emek gitti !
yazklar olsun ya böyle oyuna sakın oynamayın bu mmomt2yi metin2 oynıcaksanız tr oynayın böyle bi olay görmedim ben
yardım edecek admin yok mu herkezin itemlerini çalsın bu hırsız ozamn
Geçmiş olsun.
Bundan sonra dikkat et bence 2 itemle pek birşeyin eksilmez yaparsın tekrar zamanla tabiki 2 itemde az degil emek sonuçta ama bu probleminde düzeltilecegine eminim itemlerinin geri gelmesi mümkün olmasada açtıgın konu insanların bilinçlenmesinde yardımcı olabilir. Aferim sana :ka19:
Bundan sonra dikkat et bence 2 itemle pek birşeyin eksilmez yaparsın tekrar zamanla tabiki 2 itemde az degil emek sonuçta ama bu probleminde düzeltilecegine eminim itemlerinin geri gelmesi mümkün olmasada açtıgın konu insanların bilinçlenmesinde yardımcı olabilir. Aferim sana :ka19:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...