Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Anne-baba Olmanin 24 Yolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bütün acıyan yerleri öpün.

· Parklara çocuğunuzla gidip beraber sallanın.

· Anne ve babaların da hata yapabileceğini gösterin yeri geldiğinde ondan özür dileyin.

· Çocuğunuzun yanınızda olmadığı anlarda onu ne kadar sevdiğinizi özlediğinizi açıkça belirtin.

· Çocuğunuzu bir meyve sebze bahçesine götürüp meyveleri ya da sebzeleri kendisinin kopartmasına izin verin bunun yanında meyve sebzelerin ne şekilde büyüdüklerinihangi ağaçlara sahip olduklarını gösterin.

· Birlikte gazete dergi okumaya çalışın eğer okuyacak düzeydeyse bırakın onun komik okumasıyla zevk almaya çalışın.

· Eğer koşmaktan zevk alıyorsanız onun yanınızda bisikletle eşlik etmesine izin verin.

· Ben sana demiştim demek yerine olmadığına üzüldüm canım ya da bir keresinde bana da aynısı olmuştu ya da biliyorum bu senin için çok zor tatlım gibi sözler söyleyin.

· Çocuğunuzun yaptığı resimleri karalamaları duvara yapıştırın ya da çerçeveye koyup odasına koyun.

· Çocuğunuzu aile içindeki haberlere olaylara yakın tutmaya çalışın böylece çocuğunuz kendisini bu ailenin parçası olarak hissedecek ileride sizinle olayları paylaşmakta zorlanmayacak.

· Çocuğunuzu duygularını söylemesine alıştırmak için onu devamlı destekleyerek yanıt verin. Mesela onun teşekkür etmesi gerektiğinde siz öne atılıp ikimiz birden size teşekkür ediyoruz deyin.

· Çocuğunuzla birlikte mutfakta beraber bir yemek hazırlayın sonra da oturup ikiniz birlikte yiyin pizza makarna sandviç gibi pratik şeyler.

· Çocuklarınızla oynarken eğitimli olmalarına da dikkat edin.

· Çocuğunuzun odasını onun seçeceği renklere ve dekorasyona göre olmasına dikkat edin eğer özel bir oda hazırlayamayacaksanız onun istediği renk biçimde olması gibi ufak detaylarla onun olduğu hissini verebilirsiniz.

· Çocuğunuz için yılda bir kere olmak üzere güzel bir doğum günü hazırlayın onun sevdiği renklerden pasta güzel hediyeler şarkılar.

· Birlikte oturup video izleyin.

· Çocuğunuzla birlikte bir vazoya çiçek yerleştirin birlikte çiçekleri seçip yaprakları ayırıp boylarını kesip birlikte renklerine ve çiçek çeşitlerine göre bir düzen yapın.

· Çocuğunuzun iyi bir insan olmasına yardımcı olun (teşekkür ederim beni rahatsız etmeden telefon konuşması yaptırdığın için gibi.)

· Çocuğunuz için çocuk dergilerine üye olun.

· Onun resim yapmasına oyun oynaması için bir kutuda boya kalemi kağıdı uhu çocuklar için özel makas bulunduran bir kutu hazırlayın.

· Çocuğunuzun arkadaşlarını eve özel olarak çağırıp onlar için kurabiye meyve suyu hazırlayıp onlara güzel çocuk kasetleri videoya koyup güzel bir zaman geçirmesini sağlayın.

· Çocuğunuza asla tutamayacağınız sözlerde vaatlerde bulunmayın söz verirseniz mutlaka yerine getirmeye çalışın.

· Bazen sizin yatak odanızda uzanıp televizyon izleyin onun istediği bir şeyi yaparak onu da sizin özel odanıza dahil edin.

· Özel günlerin önemini birlikte karşılayın sizin doğum gününüz onunki bayramlar yılbaşı bu gibi özel günlerin gelmesini beklemesine yardımcı olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri