- Konular
- 153
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Easy Bot V2012 anlatım ßy yqT FuLL version Easyßot orjinal sitede 125 euro
Ama yqT Dmrc Size sunuyoR.
Arkadaslar Hilemiz-
Fixed 13.04.2012
Uzatmadan anlatıma geçeyim ...
ARKADASLAR oyuna girdikten sonra easy bot .exe yi çalstırıoruz
Orda account bölümü var kayıt oluyoruz . Veya olan bi çarımızı giriyoruz
Anlatım bu kadar bu hile kapanma ihtimali 0 dır çünkü Yeni sürüm çıktıkça otamatik olarak
Güncellenir..
Özelliklere Geçelim Uzamatmadan...
Skill hack,oto pot,7x,damage hack uçma hack(new hacks ßy yqT.),Gm detector,Metin kesme modu,
görünmezlik modu 7/24 kasma özelliği(pc açık olması gerek),3günde min. 64 lvl garantisi,
Kendi serverm alestaya göre 3gnde 750m garantisi,Lvle göre kasılacagı yeri kendi ayarlar..
Sizlere yararım olduysa ne mutlu bana Desiqn ßy yqT. DmrC.---http://s2.dosya.tc/server11/go1MHj/Easy_ot2012.rar.html--
Önemli Not=İlk önce metin2 oyuna giriniz anti torrent istemez(fixed) Sonra oyunun
içinde girmek istediğiniz serveri seçin tam 1dakika bekledikten sonra oyuna id şif grip
oyuna girin oyunun içindeyken hileyi aktif edinz. Çalısmassa çıkıp tekar girinz %100 olur
Ama yqT Dmrc Size sunuyoR.
Arkadaslar Hilemiz-
Fixed 13.04.2012
Uzatmadan anlatıma geçeyim ...
ARKADASLAR oyuna girdikten sonra easy bot .exe yi çalstırıoruz
Orda account bölümü var kayıt oluyoruz . Veya olan bi çarımızı giriyoruz
Anlatım bu kadar bu hile kapanma ihtimali 0 dır çünkü Yeni sürüm çıktıkça otamatik olarak
Güncellenir..
Özelliklere Geçelim Uzamatmadan...
Skill hack,oto pot,7x,damage hack uçma hack(new hacks ßy yqT.),Gm detector,Metin kesme modu,
görünmezlik modu 7/24 kasma özelliği(pc açık olması gerek),3günde min. 64 lvl garantisi,
Kendi serverm alestaya göre 3gnde 750m garantisi,Lvle göre kasılacagı yeri kendi ayarlar..
Sizlere yararım olduysa ne mutlu bana Desiqn ßy yqT. DmrC.---http://s2.dosya.tc/server11/go1MHj/Easy_ot2012.rar.html--
Önemli Not=İlk önce metin2 oyuna giriniz anti torrent istemez(fixed) Sonra oyunun
içinde girmek istediğiniz serveri seçin tam 1dakika bekledikten sonra oyuna id şif grip
oyuna girin oyunun içindeyken hileyi aktif edinz. Çalısmassa çıkıp tekar girinz %100 olur