Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uğraştim umarim beğenirsin :o

Hepsi 134x30 büyüklüğündedir.

Stajer:

a9w8r7.gif

(Bizim d.modlarin renginden, ve tek yildizlilar.Görevli olduğunu gösteriyor.)

Modaratör:

8yweth.gif

(Yeşil Renkte, artik kendini belli etmiş biri yolu uzun ve kararlı olduğunu gösteren bi renk.2 Yildiz Stajerden üstün görevli olduğunu gösteriyor.Yildizlari bu şekilde design etmemin sebebi daha hoş durmasi)

Süper Modataratör:
2yufy3r.gif

(Açik turuncu, yine parlak bi renk ve 3 yildiz.Gerçekten forumla ilgilenen birisinin rengi.)

Co-Admin:

2h83g4x.gif

(Demir Yumruk, onun en güclülerden olduğunu gösteren işaret.Admin olduğunu belli eden işaret.Ve Turkuaz rengi hoşgörüsünü,kararlılığını gösteriyor.)

Site Sahibi:
esvvv6.gif

(Altın Yumruk, onun sitenin sahibinin olduğunu gösteriyor.Herşeyin değerini bildiğini,forumun en üst görevlisi olduğunu gösteriyor.Altin renkli yazi ise altin yumruğa uyum sağlamiştir.)

inş. beyenip kullanirsin şahsen ben çok beyendim :)

KeNjİ;797724' Alıntı:
Çok uğraştim umarim beğenirsin :o

Hepsi 134x30 büyüklüğündedir.

Stajer:

a9w8r7.gif

(Bizim d.modlarin renginden, ve tek yildizlilar.Görevli olduğunu gösteriyor.)

Modaratör:

8yweth.gif

(Yeşil Renkte, artik kendini belli etmiş biri yolu uzun ve kararlı olduğunu gösteren bi renk.2 Yildiz Stajerden üstün görevli olduğunu gösteriyor.Yildizlari bu şekilde design etmemin sebebi daha hoş durmasi)

Süper Modataratör:
2yufy3r.gif

(Açik turuncu, yine parlak bi renk ve 3 yildiz.Gerçekten forumla ilgilenen birisinin rengi.)

Co-Admin:

2h83g4x.gif

(Demir Yumruk, onun en güclülerden olduğunu gösteren işaret.Admin olduğunu belli eden işaret.Ve Turkuaz rengi hoşgörüsünü,kararlılığını gösteriyor.)

Site Sahibi:
esvvv6.gif

(Altın Yumruk, onun sitenin sahibinin olduğunu gösteriyor.Herşeyin değerini bildiğini,forumun en üst görevlisi olduğunu gösteriyor.Altin renkli yazi ise altin yumruğa uyum sağlamiştir.)

inş. beyenip kullanirsin şahsen ben çok beyendim :)

Valla Ne Diyeceğimi Bilemedim. Çok Güzel Olmuşlar Sağol =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri