Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arka planda hareketlii turkmmo yazısı gecmesını ıstemıstm
arka planda hareketlii turkmmo yazısı gecmesını ıstemıstm
arka plandan hareketli şekilde turkmmo yazısı geçmesini istiyorsunuz ama ön planda ne olacak
.form'u doldurunuz.Ne istersin: Avatar
Resmin boyutu: 224x299 Yazdım Ama Resim ebatı 175 x 400 olan bir siteye koyucam ona gore ayarlarmısınız
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi : Lucida Sans ve Buz Kurt + Gardiyan olucak Wolfteam Resmi Uygun Bir Yerde q@Z! yazıcak ve buz kurt un mavı yerlerı parlıcak ve yazıda parlıcak...
Ne yazılacağı : q@Z!
Yazilarda istediğiniz renkler: Buz Kurt a Uyucak Kırımızı olabılır sız karar verın o resme uyucak
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Arka plan rengı buz kurt a uygun yapın ama ben mavı dıye dusundum karar sızın cok guzel olsun yuzumu kara cıkartmayın ne olur sıze guvenıyoum Hayırlı Gunler...
Resim:
Resmin boyutu: 224x299 Yazdım Ama Resim ebatı 175 x 400 olan bir siteye koyucam ona gore ayarlarmısınız
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi : Lucida Sans ve Buz Kurt + Gardiyan olucak Wolfteam Resmi Uygun Bir Yerde q@Z! yazıcak ve buz kurt un mavı yerlerı parlıcak ve yazıda parlıcak...
Ne yazılacağı : q@Z!
Yazilarda istediğiniz renkler: Buz Kurt a Uyucak Kırımızı olabılır sız karar verın o resme uyucak
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Arka plan rengı buz kurt a uygun yapın ama ben mavı dıye dusundum karar sızın cok guzel olsun yuzumu kara cıkartmayın ne olur sıze guvenıyoum Hayırlı Gunler...
Resim:
imzama koyulabilecek bir logo üzerinde wayknk yazsın gerisi senin zevkine kalmış
Ve birde profilime gönderirsen sevinirim 
Ve birde profilime gönderirsen sevinirim 
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)